Array

În doar câteva secunde, acest clip vă va deschide ochii asupra unui adevăr crud!

- Advertisement -

Deseori, mulţi dintre noi nu am fost mulţumiţi de ceea ce aveam într-un moment al vieţii, deşi poate deţineam tot ce era necesar pentru a avea un trai confortabil. Vizionând acest filmuleţ veţi înţelege că este foarte important să fim echilibraţi din punct de vedere spiritual şi să ne mulţumim cu ceea ce avem.

Imaginile ne prezintă dorinţele succesive ale unor persoane ce îşi doresc ceea ce au alţii. Prima aspiraţie este elicopterul pe care şi-l doreşte o persoană cu o maşină foarte scumpă. Din acest punct, fiecare individ aspiră la ceva ce are o altă persoană, la un lucru ce lui îi lipseşte, dar care nu îi este neapărat necesar.

Metaforic, omul în scaun cu rotile reprezintă persoanele care nu au o condiţie socială foarte bună, involuntar faţă de dorinţele lor şi care nu îşi doresc decât lucruri esenţiale, necesare vieţii, în comparaţie cu ceilalţi ce aspiră la lucruri materiale ce nu sunt vitale.

- Advertisement -

Mesajul acestui filmuleţ este unul simplu, dar în acelaşi timp extrem de important pentru a avea o viaţă liniştită: întotdeauna trebuie să privim partea bună a lucrurilor, indiferent în ce situaţie ne aflăm.

Aspiraţiile noastre pot îmbrăca adeseori latura materială, însă nu întotdeauna extrem de necesară la un anumit punct din viaţa noastră. Nu e greşit să visăm că vreodată am putea avea bunuri pe care nu ni le permitem, însă faptul că suntem sănătoşi şi gândim pozitiv este fără îndoială o atitudine corectă care va conduce în viitor la acest lucru. Fiţi recunoscători pentru ceea ce aveţi! Aceasta e cheia fericirii!