Array

Impletitura cu coc, una dintre cele mai cool coafuri. Uite cum o poti face singura

- Advertisement -

Dau un aer pe cât de exotic celei care le poartă, pe atât de romantic și misterios. Acest tip de coafură este ușor de realizat și rezistă pe toată durata zilei, dacă o fixezi cu produse speciale. În plus, poți opta pentru coafuri mai elegante, cum ar fi o coroană de împletituri, sau poți purta părul într-o coadă de pește, la întâlniri cu prietenii.

Împletituri de păr frumoase și ușor de făcut – Coroană de împletituri
Ca să faci o astfel de coafură,trebuie să ai părul de lungime medie,de preferat însă să fie lung. Separă părul în două cozi mici și le prinzi cu benzi elastice discrete.

Împletești fiecare coadă în parte după modelul obișnuit,din trei șuvițe,apoi ridici o împletitură până în vârful capului,formând un cerc,iar capătul îl prinzi cu agrafe.

- Advertisement -

Iei a doua coadă și o împletești,apoi procedezi la fel ca la prima,formând din ambele cozi împletite o coroană.

Împletituri de păr frumoase și ușor de făcut – Floarea împletită
Pentru acest stil de împletitură este nevoie de un păr lung. După ce pieptăni părul,alegi două șuvițe de păr,pornind de la tâmple,și le răsucești ușor spre spate.

Prinzi părul în coadă,apoi faci din ea două-trei codițe împletite,pe care le prinzi în coc,ca și cum ai face o floare. La final,prinzi discret capetele codițelor cu agrafe.

Împletituri de păr frumoase și ușor de făcut – Coroniță romantică
Ai nevoie de o coafură cuminte,dar care să atragă toate privirile asupra ta? Încearcă următorul model,care se potrivește și la evenimente precum botezuri,aniversări și chiar nunți,dar și la serviciu.Ca să o realizezi,separă părul în două părți egale,apoi din partea de sus mai scoți două șuvițe laterale pe care le împletești și le fixezi cu benzi elastice.

Partea de sus o tapezi și o lași peste partea de jos,apoi aduci codițele împletiteuna spre cealaltă și le prinzi cu agrafe.