Array

Imaginea care îi induce în eroare pe mulţi. Care este cea mai tânără femeie din fotografia de mai jos?

- Advertisement -

De la spate toate cele patru femei ar putea avea vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani. Analizându-le de la spate, care credeţi că este cea mai tânără?

De-a lungul istoriei, femeile au încercat să aibă părul sănătos şi în tendinţe. În Egiptul antic, femeile utilizau tehnica tapării şi agrafe de păr pentru a-l face să pară cât mai bogat. De asemenea, utilizau peruci făcute din păr natural şi lână de capră, multe egiptence îşi colorau părul în verde, albastru, blond sau auriu.

În timpul Evului Mediu, femeile nobile aveau părul lung şi îl aranjau în onduleuri lejere, iar femile sărace purtau părul tăiat până la nivelul umerilor. În timpul erei renascentiste, femeile îşi tundeau tot părul din faţă pentru ca fruntea să pară mult mai proeminentă.

Femeile din zilele noastre, trecute de vârsta mijlocie, nu-şi mai poartă părul precum bunicuţele din trecut, scurt şi făcut permanent. Acum, femeile trecute de vârsta mijlocie apelează la tratamente cosmetice, extensii şi alte trucuri, pentru a părea cât mai tinere.

- Advertisement -

În imaginea de mai sus vedeţi patru femei care ar putea avea vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani. Analizându-le de la spate, care credeţi că este cea mai tânără?

De la spate toate cele patru femei ar putea avea vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani. Adevărul însă este că femeile din imagine au vârsta curpinsă între 45 şi 54 de ani.

Cele patru femei cu vârste cuprinse între 45 şi 54 de ani au dovedit că timpul poate fi păcălit.

(De la stânga) Rae Martin 54 de ani,  May Simpkin (51 de ani), Heike Doutine (45 de ani) şi Michelle Thomas (48 de ani.