Array

Ghimbir, lămâie și usturoi cu apă – Rețeta care a dat peste cap lumea medicinii

- Advertisement -
Această băutură este perfectă pentru curățarea arterelor de toxine, grăsimi și alte impurități din organism.

Rețeta dată este despre cum ne putem proteja de gripă, infecții, răceală și alte maladii care ar împiedica bunul circuit al sângelui. Amestecul dat contribuie la curățarea ficatului și reduce riscul de cancer. Este 100 la 100 natural!

Metoda de preparare e simplă și accesibilă pentru oricare dintre noi:

Usturoi – 8 căței

Ghimbir – 1 rădăcină de 4-5 cm

Lămâie – 2 tăiate în 4

- Advertisement -

Apă – 4 litri

Spălăm bine lămâia și ghimbirul; Curățăm de coajă ghimbirul și usturoiul; Tocăm ghimbirul și usturoiul în bucăți foarte mici; Tăiem lămâia în 4 cu tot cu coajă; Amestecăm toate ingredientele într-un blender; Într-o oală încăpătoare turnăm cei 4 litri de apă.

Adăugăm amestecul din blender și lăsăm la fiert; Când începe să dea în clocot apa, luăm vasul de pe foc și-l lăsăm la răcit; Strecurăm lichidul și îl separăm în borcane sau sticle la rece; Se consumă zilnic amestecul, cu minim 2 ore înainte de prima masă.

Veți simți considerabil cum se eliberează organismul de substanțele nocive.

Veți deveni mai proaspeți și mai sănătoși.

Amestecul ajută la normalizarea florei intestinale.

- Advertisement -

Reglează sistemul digestiv, astfel veți elimina rapid toate toxinele și kilogramele în plus.

Păstrează doar substanțele nutritive, necesare organismului nostru.

Consumați această băutură zilnic cel puțin 2 săptămâni și veți rămâne uimiți de rezultat!
SURSA

„Continutul articolului este doar informativ si nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam să consultati un medic specialist.”

 

Citeste si : 10 femei înainte și după întâlnirea cu un stilist talentat

Aspectul exterior are un rol important în viața fiecărui om. Prima impresie este întotdeauna cea mai puternică, de aceea dacă vă prezentați necorespunzător, greșit sau pur și simplu sunteți nesigură de exteriorul dvs., atunci cei din jur vor observa imediat acest lucru.

Fiecare trebuie să-și găsească stilul său în viață, iar acestor femei le-a ajutat un stilist talentat – Constantin Bogomolov. Sunt niște femei obișnuite, la fel ca voi, nu modele.

- Advertisement -

Proiectul „Transformarea” este etapa finală a unui curs de lecții în baza programului lui Bogomolov „Image Design”. Sarcina absolventelor a fost să creeze o nouă imagine primelor lui cliente. Acestea s-au isprăvit de minune.

Admirați-le!

1.

2.

 

3.

4. 

5.

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

sursa: https://estisanatos.com