Array

Filmulet devenit viral pe net: un fost premier al României a apărut la o petrecere şi a preluat rolul unui DJ . Puteti ghici despre cine este vorba?

- Advertisement -

O înregistrare video cu unul dintre foştii premieri ai României face furori pe reţelele de socializare, spre amuzamentul internauţilor. Imaginile au fost postate pe Facebook de Lucian Nuţă şi îl surprind pe Emil Boc în timpul unei petreceri. La început aparent timid, primarul Clujului îşi intră repede în rol şi trece la pupitrul DJ-ului, spre amuzamentul celor prezenţi la party.

Emil Boc (n. 6 septembrie 1966, Răchițele, Cluj) este un politician român, din 2005 și până în 2012 fost președinte al Partidului Democrat respectiv al Partidului Democrat Liberal, fiind succedat de către Vasile Blaga. În perioada 22 decembrie 2008 – 6 februarie 2012 a fost prim ministru al României. La alegerile locale din 2016 a obținut un nou mandat de primar al Clujului, după cele obținute în 2004, 2008 respectiv 2012.

A terminat în 1991 cursurile Facultății de Istorie și Filosofie din Cluj, iar în 1995 pe cele ale Facultății de Drept. Începând din 1996 este înscris ca avocat în Baroul Cluj. Din 2000 este doctor în științe politice și filosofie politică, precum și doctorand în drept constituțional și instituții politice. În prezent ocupă postul de conferențiar universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj.

A fost deputat în legislatura 2000-2004, în care a deținut funcția de vicepreședinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților. În 2003 a fost ales în funcția de președintele executiv al Partidului Democrat și lider al grupului parlamentar PD din Camera Deputaților. În același an a activat ca vicepreședinte al Comisiei de Revizuire a Constituției.