Array

Fetița mimează mișcările dansatoarelor profesioniste

- Advertisement -


Dacă este un lucru pe care îl cunoaștem despre copiii din ziua de azi, este că își doresc să crească mult prea repede. Acum sunt bebeluși și au nevoie de tine pentru fiecare lucru în parte, în secunda următoare au cinci ani și își doresc independență. Dacă mai clipești încă o dată, sunt deja adolescenți.

Cred că este normal să spunem că majoritatea oamenilor cred despre copii că sunt drăguți, mai ales cei care nu îi au. Chiar dacă nu îți plac neapărat copiii pentru tine, recunoști că sunt adorabili în unele situații.

Cea mai drăguță formă de drăgălășenie este atunci când aceștia nu încearcă să fie drăguți. Sunt atât de mândri și ne inocenți, încât nu ne dorim decât să îi tragem de obrăjorii drăguți și rotunzi. Acesta este cazul acestei fetițe care a furat inimile oamenilor cu reacția ei simpatică la vederea unui grup de dansatori.

- Advertisement -

Atunci când Ollie Malone, în vârstă de doi ani a văzut dansatoarele de la liceul Southwood, a devenit destul de evident cam cât de mult își dorește să fie ca ele. La un joc din septembrie 2017, Ollie s-a decis să își pună talentul la bătaie și să le arate acelor dansatoare profesioniste cum se dansează, de fapt!

Mama lui Ollie a înregistrat totul pe cameră. Ollie a început să imite fiecare mișcare pe care o făceau dansatoarele mature și este evident că nu este prima dată când participă la un asemenea eveniment, ceea ce este logic, ținând cont de faptul că ambii părinți ai fetei lucrează la liceu.

Micah, antrenoarea echipei de dans și mama lui Ollie spune despre ea că a avut ocazia să petreacă timp cu fetele și la mai multe evenimente. Imaginile au ajuns virale din motivele evidente. Micuța Ollie este pur și simplu mult prea simpatică!

Unii oameni au ajuns chiar să fie deranjați de faptul că Ollie a atras atenția mai mult decât dansatoarele care s-au chinuit deatul de mult să prezinte publicului ceva interesant. Unul dintre acești oameni a scris într-un comentariu:

„Fetița poate fi drăguță, totuși, aceasta intervine peste coregrafia fetelor care au repetat pentru această ocazie și nu este frumos din partea părinților că și-au lăsat fiica să intervină peste dans.”

Totuși, Micah a explicat că dansatoarelor le face mare plăcere atunci când fiica ei dansează alături de ele: aceste fete sunt îndrăgostite de ea. Stă alături de ele și dansează de pe margine. În acest an, a avut șansa de a ajunge pe teren pentru că este puțin mai mare.

- Advertisement -

Deși părerile sunt împărțite în legătură cu acest aspect, noi crede că micuța Ollie este absolut adorabilă și că nu a făcut rău nimănui. Pasiunea cu care aceasta a ajuns să danseze și bucuria care se putea citi pe fața ei pentru faptul că purta un costum special și că dansa alături de fete este de neprețuit.

O astfel de amintire contează mult în viața fetiței care sigur va ajunge o dansatoare cunoscută. Atunci, aceste fete vor putea să spună că au ajutat și ele!