Array

Eufrat, cel mai mare câine din lume, este copia unui monstru antic dispărut

- Advertisement -

Să facem „cunoștință” cu cel mai mare câine din lume, creat pentru a obține o replică a unui câine antic dispărut. La câteva luni, puiul Eufrat cântărea 80 de kilograme și avea înălțimea uimitoare de 1.82 metri.

La maturitatea deplină, acest animal este colosal. La vârsta de nouă luni, masiva Eufrat mânca deja opt boluri de mâncare de câine pe zi și se juca cu o bucată mare dintr-un stâlp de gard. Eufrat este replica unui câine antic dispărut.

Uite câte kilograme și ce înălțimea uimitoare are

- Advertisement -

Eufrat a fost desemnată ca fiind cel mai mare câine din lume. Ea a fost creată pentru a obține o replică a unui câine antic dispărut. La doar nouă luni, femela are 80 de kilograme și atinge înălțimea de 1.82 metri. Dacă vă întrebați ce mănâncă de a crescut așa de mare, ei bine, vă spunem noi, opt boluri de mâncare de câine pe zi.

Femela face parte din rasa Moloss American și este prima generație rezultată din împerecherea selectivă care a dat naștere celui mai apropiat urmaș al Molossului Mesopotamian, o rasă veche de 5.000 de ani.

Proprietarul lui Eufrat, Jared Howser, în vârstă de 41 de ani, din Salt Lake City, Utah, crede că această femelă este cel mai mare pui de câine din lume.

„Este ireal și nemaiîntâlnit. La numai nouă luni, mărimea și forța ei sunt mult mai mari decât am crezut că vor fi”, spune proprietarul celui mai mare câine din lume.

- Advertisement -

Femeia spune că mai are acasă și un pitbull, iar când cei doi se joacă, Eufrat ține în gură cu ușurință capătul ei.

Cel mai mare câine din lume este un animal jucăuș

În videoclipul prezentat în continuare, Eufrat avea șapte luni și deja era mai mare decât partenerul ei de joacă, un pitbull adult.

„Avem un pitbull cu care se joacă. Pitbullii sunt cunoscuți pentru abilitatea de a trage mai mult decât propria lor greutate. Însă, atunci când amândoi trag cu dinții de un obiect, Eufrat ține în gură cu ușurință capătul ei”, relatează proprietarul câinelui masiv.