Array

Este cel mai inalt om din America 2.34 metri si are 35 de ani! Povestea lui de viata este incredibila!

- Advertisement -


Igor este un urias pe moarte doar ca medicii nu stiu exact cat mai are de trait. Corpul lui continua sa creasca si asta il ingrijoreaza si pe el.

Este cel mai inalt om din America 2.34 metri si are 35 de ani! Igor Vovkovinskiy este in prezent cel mai inalt barbat in viata din America. Originar din SUA tanarul de 35 de ani masuara nici mai mult nici mai putin de 2.34 metri si isi castiga banii din reclame si filme.

Sufera de gigantism si a devenit celebru atunci cand doctorii si-au dat seama ca este unul dintre cei mai inalti oameni din America. Viata lui insa este un cosmar in adevaratul sens al cuvantului. Se confrunta cu unele dintre cele mai grave probleme: dureri de spate, dureri articulare si medicii se asteapta ca mai tarziu in viata sa-i apara si probleme la inima.

- Advertisement -

“Fiind inalt vine cu o serie intreaga de probleme. Probleme la care oamenii obisnuiti nici nu s-au gandit vreodata. Paturile nu sunt niciodata suficient de lungi pentru mine, dimensiunea bailor nu este niciodata suficient de mare, iar dusurile sunt extrem de mici. De mult ori imi este rusine sa ies in public. Nu pot merge foarte mult pe jos pentru ca pantofii mei nu sunt potriviti pentru distante lungi si ajung sa am dureri insuportabile.” a povestit el.

Barbatul traieste cu mama lui si ia constant o multime de medicamente pentru a-si incenti cresterea. Tumora din creierul lui care secreta hormonul de crestere nu poate fi operata deoarece se afla intr-o zona a creierului foarte greu accesibila de catre chirurgi. Doctorii ii consulta lunar picioarele si bratele pentru a-si da seama ce probleme are si cum evolueaza corpul lui.