Array

Ea este ultimul star în viață din celebrul film „Pe aripile vântului”. Cum arată Olivia de Havilland la 102 ani

- Advertisement -

Printre filmele care nu au cum să nu îți rămână în suflet se află și celebrul film „Pe aripile vântului”. Această capodoperă a cinematografiei mondiale a avut o distribuție de excepție, așa că nicinu este de mirare faptul că este și în prezent unul dintre filmele preferate ale multor persoane.

„Pe aripile vântului” (Gone With the Wind) este unul dintre cele mai vizionate filme din istoria cinematografiei mondiale, decenii la rând bucurând și mai bucură încă, milioane de cinefili din întreaga lume. Este de asemenea, producția de film care ani la rând, zeci de ani, a deținut supremația rețetei de casă, realizând cele mai mari încasări.

Cine nu își amintește de oare de Clark Gabel, Vivien Leigh, Olivia de Havilland ori Ann Rutherford? La 79 de ani de la apariția acestui film, o singură persoană din această distribuție mai este printre noi. Este vorba despre Olivia de Havilland, care are 102 ani și a fost considerată ani întregi una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Aceasta este unaa dintre cele mai longevive actrițe de la Hollywood, iar ani întregi a jucat alături de toate numele legendare ale cinematografiei mondiale.

- Advertisement -
OLIVIA DE HAVILLAND – 36 ème CEREMONIE DES CESAR AU THEATRE DU CHATELET – ARRIVEES
ARRIVAL OF 36th CESAR FILM AWARDS, HELD AT CHATELET THEATER IN PARIS.
2011

În celebrul film „Pe aripile vântului”, actrița a interpretat rolul cumnatei lui Scarlet O’Hara, pe nume Melanie Hamilton Wilkes. Pentru acest rol, Olivia a fost nominalizată la premiile Oscar, însă i-a scăpat trofeul printre degete.În afară de acest film, aceasta a mai jucat și în Captain Blood, în anul 1935, dar și în „The Adventures of Robin Hood” în anul 1938. Pentru rolul din „To Each His Own”, aceasta a primit Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță . Ba mai mult, al doilea Oscar s-a alăturat colecţiei sale în 1950, graţie rolului din ”The Heiress”.
În anul 1988, aceasta s-a retras, însă rolurile sale rămân memorabile pentru împătimiții cinefili. A fost căsătorită de două ori și are doi copii din aceste relații.

Ajunsă la vârsta de 102 ani, Olivia de Havilland este în continuare o doamnă extrem de elegantă.