Array

Ea este Flori romanca e 14 ani care are Spania la picioare!! Este favorita sa castige un concurs de talente si sa ajunga o mare artista!!

- Advertisement -

Atunci cand ai un talent trebuie sa stii cum sa profiti de el si cum sa ii uimesti pe cei din jurul tau cu acest talent si de ce nu sa muncesti pentru a ajunge pe cele mai mare culmi.

Spre exemplu in clipul postat mai sus putem face cunostinta cu Flori, o ramanca de doar 14 ani care a reusit sa ii cucereasca pe jurati unui concurs de talente cu vocea sa. Aceasta a intrat hotarata pe scena iar in momentul in care a inceput sa cante toata lumea a ramas fara cuvinte iar juratii i-au cazut la propriu la picioare cand au auzit de ce este in stare. Tanara noastra artista a cantat melodia ” Without you”, piesa cu ajutorul careia a reusit sa isi castige si simpatia publicului care era deja in extaz in momentul in care a auzit cum canta aceata micuta fetita.

Acum speram din tot sufletul ca aceasta viitoare stea a muzicii sa se tina in continuare de treaba si sa ajunga pe cele mai inalte scene ale lumii de unde sa continue sa impresioneze milioane de oameni cu vocea sa superba.
La aceasta emisiune la care a participat romanca noastra a reusit sa obtina numai cuvinte de lauda din partea juratilor care s-au declarat extrem de surprinsi de talentul sau si de modul in care fetit reuseste sa isi modifice vocea si mai ales faptul ca a ales sa interpreteze niste meoldii extrem de grele chiar si pentru un artist consacrat dar mai ales pentru o fetita care abia invata cum este sa canta in fata a sute de oameni. Speram sa o vedem pe aceasta talentata fetita si in tara unde sa ne incante cu spectacolele sale si cu vocea divina cu care a fost inzestrata. Pana atunci insa ii uram succes in drumul sau.