Array

După dansul mirilor, aceşti doi tineri proaspăt căsătoriţi au oprit muzica şi i-au trimis pe oaspeţi la hipermarket. Motivul este emoţionant

- Advertisement -

La scurt timp după ce şi-au unit destinele, Brad şi Jessica Bond i-au rugat pe invitaţii la nuntă să dea o fugă cu toţii la un hipermarket local.

Cei doi miri, din Orlando, Florida, le-au cerut invitaţilor să cumpere jucării pentru a le dona unei fundaţii, numită Toys For Tots.

„La aniversarea relaţiei noastre, mergem şi facem cumpărături pentru Toys for Tots. Aşa că astăzi, în ziua nunţii noastre, vrem să începem petrecerea făcând acelaşi lucru, aşa că vă invităm pe toţi să vă alăturaţi nouă”, a anunţat mirele.

- Advertisement -

Apoi, Brad şi Jessica le-au dat invitaţilor carduri cadou în valoare de câte 10 dolari, pentru a le folosi la hipermarket. Cum era de aşteptat, mulţi dintre nuntaşi au cheltuit şi bani personali pe jucării.

Organizaţia Toys For Tots a fost fondată în 1947, de un maior din Marine Corps Reserve, după ce soţia lui a creat mai mult epăpuşi pentru copiii săraci. Ea i-a cerut să soţului să găsească o fundaţie care să le doneze, dar nu a găsit, aşa că Bill Hendricks a fondat una, cu sprijinul serviciului militar. Astăzi, Toys For Tots  distribuie 10 milioane de jucării la 7 milioane de copii, în fiecare an.

Image result for toy for tots