Array

Delia canta pe ritmuri de manea versurile piesei “Pe aripi de vant”! Se pricepe de minune de parca e facuta pentru asta! Trebuie sa o asculti!

- Advertisement -


Delia a demonstrat inca o data ca este un artist complet si lipsit de inhibitii. Nu a ezitat nicio secunda sa cante manele la radio.

Delia canta pe ritmuri de manea versurile piesei “Pe aripi de vant”! Invitata la matinalul Kiss Fm Delia a vorbit despre noua ei serie de concerte din Noiembrie sub numele de “AcaDelia” dar a facut si putin spectacol.

Din vorba in vorba s-a ajuns cu discutia la manele, un subiect destul de cunoscut pentru Delia, care nu se sfieste de multe ori sa mai cante cate un vers pe ritmuri de manea chiar si in public. Imediat dupa ce si-a luat accentul de manelista si a interpretat un mic refren matinalii de la Kiss Fm i-au propus sa incerce sa faca un concert anul viitor care sa se cheme “ManeDelia” care in viziunea lor cu siguranta ar fi un succes rasunator. Delia insa a incercat sa iasa elegant din situatia in care a fost pusa, dar nu a reusit pana nu a cantat din nou ceva pe ritmuri de manea.Fara instrumental si luata pe nepregatite Delia s-a conformat rapid si a inceput sa cante o manea cum se pricepea ea mai bine: “Pe aripi de vant ma arunc, tu ma prinzi si ma saruti flamand. Asa povesti numai in filme sunt. Cu tine adorm si ma trezesc in gand” au fost versurile cantate de Delia si cum ea le-a caracterizat : “E mai Bollywood asa”.

- Advertisement -

Apoi Delia le-a explicat ascultatorilor de ce manelele din Ardeal sunt altfel decat cele de la Bucuresti: “Manele din Ardeal sunt altfel sunt mai molcome. Manelele la Bucuresti sunt mai pe smecheria de Bucuresti iar in Ardeal sunt mai autentice, pe stilul de cantat dar si prin versuri.