Array

De peste 30 de ani este una dintre cele mai frumoase piese de dragoste din toate timpurile. Superbă melodie!

- Advertisement -


Muzica face minuni pentru starea noastră de spirit şi reuşeşte adeseori să ne emoţioneze profund. Atât prin linia melodică, dar şi prin mesajul transmis de text, o piesă muzicală va avea întotdeauna un impact deosebit asupra celor care iubesc cu adevărat această formă de artă extraordinară.

„Hold Me Now“ este un cântec compus şi interpretat de cântăreţul Johnny Logan, piesă cu care a câştigat ediţia 1987 a concursului muzical „Eurovision”. Vocea caldă, sensibilă şi expresivă a artistului reuşeşte să transmită cele mai frumoase emoţii şi sentimente într-un cântec minunat.

Aceasta baladă spune povestea unui om a cărui dragoste este pe cale să devină o amintire. Suferinţa despărţirii şi speranţa care încă rămâne vie sunt exprimate în cel mai profund mod de vocea inegalabilă a lui Johnny Logan. Ascultând această piesă suntem fermecaţi de sensibilitatea şi expresivitatea cu care artistul irlandez reuşeşte să ajungă la coarda sensibilă a inimii noastre.

- Advertisement -

Johnny Logan este numele de scenă al cântăreţului Sean Patrick Michael Sherrard. Tatăl său a fost cel care l-a îndrumat pe tărâmul muzicii, băiatul reuşind să compună primele lui creaţii la vârsta de 13 ani. Au mai trecut doar câţiva ani până când Johnny Logan a devenit un artist complet, iubit şi apreciat de o lume întreagă!