Array

De ce arată bagajele din avion ca după o bombă atomică? Filmarea revoltătoare care explică totul

- Advertisement -

Imagini scandaloase au fost surprinse pe un aeroport. Un manipulator de bagaje a fost filmat în timp ce pur și simplu trântea gențile oamenilor pe rampa din metal, de la o înălțime mare. Totul s-a întâmplat pe Aeroportul din Honolulu, iar video-ul, care s-a propagat rapid în mediul online, a stârnit revoltă printre oameni.

Problema bagajelor care arată ca după un raid aerian este una foarte comună pentru cei care călătoresc cu avionul. Iar o filmare precum cea mai sus menționată ar explica multe lucruri.

„Misterul tuturor valizelor mele distruse a fost rezolvat”, a fost comentariul postat de pasagerul care a surprins scena.

Compania Hawaiian Airlines, al cărui avion fusese cel de unde erau descărcate bagajele, a emis un comunicat oficial în care și-a cerut scuze.

- Advertisement -

„Ne pare foarte rău să vedem acest lucru și apreciem că l-ați adus în atenția noastră. Modul în care au fost manipulate aceste genți este inacceptabil și echipa noastră va aborda această situație”, a fost mesajul transmis de compania Hawaiian Airlines.