Array

Cum se fura din bagaje, pe pista de avioane. Un angajat a fost filmat in timp ce deschidea un troller

- Advertisement -


Imagini socante filmate de un calator care tocmai se pregatea de imbarcare, pe pista.

Acesta a vazut cum se fura din bagaje, pe pista. In timp ce el era la scara, asteptand sa urce spre locul din avion, a zarit un angajat. Barbatul se ocupa de transportarea bagajelor din interiorul aeroportului spre cala avionului garat pe pista.

Crezand ca nu il vede nimeni, a atentat la o valiza neagra, mai luxoasa. Sau cel putin asa pare de la aceasta distanta. La inceput procedeaza timid, ca sa nu atraga atentia asupra lui. Cand vede ca ii e greu sa bage mana pe furis, lasa rusinea la o parte.

- Advertisement -

Acesta a reusit sa deschida trollerul negru pe jumatate. A bagat mana in el si a scotocit de zor. Intamplarea are loc pe aeroportul din Ibiza. Cursa urma sa zboare din aceasta locatie spre Madrid, Spania, informeaza mirror.co.uk.

Cum era normal, conducerea aeroportului a aflat de acest incident. Angajatul din imagini a fost identificat si dat pe mana politiei. Acesta se angajase cu 3 zile inainte de incidentul filmat. Barbatul va fi trimis in judecata pentru faptele sale.

Acesta ar fi furat o boxa portabila, de culoare rosie. Imaginile video arata cum baga mana in troller si scoate boxa. Apoi si-o baga in buzunar, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Bagajul apartinea unei femei care ii cumparase boxa fiului sau.

„Chiar m-am bucurat pentru ca am luat-o. Era un cadou pentru ziua fiului meu. Stiu ca isi dorea una mult si am zis sa ii fac o surpriza”, a marturisit pasagera pagubita.