Array

Cum îl descrie Ana Ularu pe Keanu Reeves: Am fost avertizată de la început că e un tip înspăimântător de deştept

- Advertisement -

Actrița Ana Ularu a vorbit, într-un interviu pentru Formula AS, despre colaborarea cu Keanu Reeves, alături de care joacă în thrillerul romantic ”Siberia“, ce va avea premiera în acest an.”Siberia“ îl prezintă pe Lucas (Keanu Reeves), un comerciant american de diamante care, odată ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, porneşte pe urmele acestuia, în Rusia. Lucas începe o relaţie amoroasă obsesivă cu Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pe măsură ce pasiunea dintre cei doi sporeşte, se complică lucrurile şi în lumea înşelătoare a comerţului de diamante.

„Keanu e un exemplu foarte concludent de om care a rămas absolut normal pentru că aşa a vrut, să poată să se ducă oricând să-şi ia un Snikers de la supermarket. Dar Keanu e un tip înspăimântător de inteligent. Am fost avertizată de la început, vezi că e unul din cei mai deştepţi oameni pe care ai să-i cunoşti. Am stat luni de zile în preajma lui şi e un om absolut minunat, prin tot ceea ce e, prin felul în care gândeşte, prin umorul pe care îl are. E foarte pregătit pe platou şi are o stabilitate care vine din faptul că ştie cine e, că nu s-a pierdut“, a declarat Ana Ularu.

Ana Ularu este una dintre actriţele din România apreciată de producătorii externi, reuşind în ultimii ani să-şi îmbogăţească filmografia cu producţii străine de succes. Cel mai recent, actriţa a fost lăudată pentru rolul din serialul NBC ”Emerald City“, inspirat de povestea ”Vrăjitorul din Oz“, în care o joacă pe Vrăjitoarea cea Rea din Vest

- Advertisement -

sursa