Array

Cum arătau Busu, Esca, Neti și Măruță la 18 ani

- Advertisement -

Florin ”Busu” Busuioc, Cătălin Măruţă, Andreea Esca, Neti Sandu şi Mihai Dedu la 18 ani. La această vârstă aveau aspirații, dar vedetele PRO TV s-au pregătit pentru altceva decât fac acum la postul de televiziune din Pache Protopopescu.

La 18 ani, toate lucruri sunt frumoase și posibile. Și vedetele PRO TV visau să facă lucruri mărețe, dar în alte domenii decât în televiziune. Nu se gândeau că vor deveni vedete atât de îndrăgite.

Andreea Esca

Andreea Esca (46 de ani), emblema postului din Pache Protopopescu, şi-a depăşit aşteptările adolescentine.

- Advertisement -

„La 18 ani voiam doar să fiu o studenta mai răsărită. Astăzi, sunt un om împlinit care doreşte mai mult bine pentru semeni“, spune ea, citată de adevarul.ro.

Neti Sandu

Neti Sandu (60 de ani), realizatoarea horoscopului zilnic de la PRO TV, spune că viaţa de azi e mai complexă decât cea pe care şi-a imaginat-o în adolescenţă.

„La 18 ani credeam că viaţa mea va fi exact ca într-un film sau ca într-o poveste, însă viaţa arată altfel decât mi-am imaginat. E mult mai colorată. Atunci mi-o închipuiam mai aşezată, dar în realitate este mult mai condimentată“, spune Neti Sandu, citată de adevarul.ro.

Pe atunci, specialista se gândea la câştiguri materiale. „Îmi doream ca România mea să fie arătoasă, să-mi placă ceea ce văd, să aibă parcuri, mijloace de transport moderne, funcţionale şi să fie mai ieftină, pentru că la vârsta aceea nu aveam prea mulţi bani ca să pot să mă duc la munte şi la mare, aşa cum îmi doream“, spunea Neti Sandu, citată de adevarul.ro.

Cătălin Măruță

Simpaticul Cătălin Măruță (40 de ani) a visat să devină avocat și a reușit.

- Advertisement -

Are drept de liberă practică pentru avocat, după ce a terminat Facutatea de Drept și a dat examenele necesate pentru intrarea în Barou. ”La 18 ani, eram un pachet de visuri. Eram proaspăt student la Drept, aş fi făcut orice să fiu independent material şi chiar am reusit, nu m-am ferit de niciun job. Am visat o Românie occidentala, modernă, frumoasă“, recunoaşte prezentatorul emisiunii „La Măruţă“, citat de adevarul.ro.

Deşi era student la Drept, Măruță își dorea o cariera în mass-media şi nu s-a lăsat până când nu a ajuns acolo unde a vrut.

Florin Busuioc

Actorul Florin Busuioc (56 de ani) este atât de prezent în casele oamenilor, încât s-a ales cu numele de alint ”Busu”.

În anul 2010, Societatea Europeană de Meteorologie l-a desemnat ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa. A intrat în casele noastre în 5 decembrie 1996, cu emisiunea ”Dăruiești și câștigi”, la PRO TV.

 

Mihai Dedu

La 18 ani, Mihai Dedu visa să devină profesor de educaţie fizică.

- Advertisement -

Destinul, însă, a avut alte planuri şi l-a trimis în prim-planul telespectatorilor, la matinalul de la PRO TV. „La 18 ani voiam să fac sport şi să ajung profesor de educaţie fizică, ceea ce s-a şi întâmplat, dar uite că viaţa m-a adus în altă parte“, a spus Mihai Dedu, citat de adevarul.ro. La majoratul său, Dedu ar fi vrut ca România să devină o ţară mai bună. „Pe când aveam eu 18 ani, România era sub comunism şi nu mă gândeam că se va schimba regimul. Mi-ar fi plăcut ca ţara să fie mai veselă, şi atunci, ca şi acum. Vedeam o Românie mult mai bună în viitor“, a spus prezentatorul matinalului de la Pro TV.

sursa: https://www.click.ro