Array

Cum arata WC-urile publice de 50.000 de euro din Constanta! Toaletele astea costa cat un apartament cu 2 camere in centrul orasului!

- Advertisement -


Sumele exorbitante cheltuite de primarie au socat pe toata lumea. Toaletele publice arata banal dar au costat exorbitant de mult.

Cum arata WC-urile publice de 50.000 de euro din Constanta! Aceste 3 toalete publice au devenit virale pe internet dupa ce jurnalistii din Constanta au descoperit ca pretul platit de primarie pe ele se ridica la 150.000 de euro.

Oricat ar parea de ciudat sau de exorbitant, un WC public, chiar daca arata destul de frumos, cu o suprafata de 18 metri patrati fiecare costa 50.000 de euro. In total Primaria Constanta a platit 3 milioane de euro pentru reabilitarea Parcului Arheologic

- Advertisement -

In urma unui calcul simplu reiese ca un metru patrat de toaleta costa in Constanta 2.880 de euro fiind de 2 ori mai scump decat pretul pe metrul patrat in cazul apartamentelor din centrul orasului.

Toaletele publice nu sunt inca functionale pentru ca primaria inca nu a gasit o firma care sa le asigure si paza pentru a nu fi vandalizate.

„Dacă aveți nevoie la baie, mergeți la cârciuma din parc. E o înțelegere între primărie și patronul de acolo, să lase oamenii să intre până când sunt gata astea”, le-a spus jurnaliștilor un paznic al parcului.

Primăria Constanța promite că toaletele vor fi funcționale de la 1 septembrie, când se vor angaja paznici care să vegheze la siguranța construcțiilor de 150.000 de euro.