Array

Cum arată lumea de sus – galerie foto

- Advertisement -

Imaginile cu cele mai mari oraşe din lume, cu simboluri bine cunoscute, cum ar fi piramidele egiptene,Arcul de Triumf sau Central Park, au făcut înconjurul lumii şi au devenit uşor recognoscibile pentru oricine.Însă văzute de sus acestea se transformă complet! În unele cazuri putem constata că oraşele sau obiectivele turistice au fost imaginate astfel încât să aibă o semnificaţie, o formă şi din această perspectivă, în alte cazuri însă pot fi chiar de nerecunoscut.

Structurile oraşelor mari şi ultra aglomerate par a fi simplificate atunci când le privim de sus. Dacă ne uităm laBarcelona, la Amsterdam, la Paris şi aşa mai departe, totul pare foarte bine organizat. Dubaiul ne surprinde de fiecare dată cu ingeniozitatea arhitecţilor săi urbani, iar aici clădirile, portul şi întregul oraş până la urmă arată perfect chair şi de sus. În final, Piramidele de la Giza ne dezvăluie, atunci când sunt privite de sus, faptul că au fost aliniate pentru a simboliza stelele de pe Centura lui Orion.

Fie că au fost fotografiate din baloane cu aer cald, din elicoptere sau din alte mijloace de transport aerian, fie că au fost fotografiate de pe alte structuri înalte, subiectele fotografiilor din galeria noastră foto ne dezvăluie o nouă perspectivă… de sus! O perspectivă de care, în mare parte, se pot bucura doar păsările în zbor!

Valea Bac Son, Vietnam

large_foto-articol-16067