Array

Crezi ca stii cum se fac trucurile magice ?!! Desi par extrem de complicate sunt foarte simple!! Priviti cat de usor se fac!

- Advertisement -

Lumea uimitoare a magiei atrage atât copii cât și adulți. Cand eram  copii, am iubit cu toții trucuri magice, nu-i așa? Desi am trecut prin viata aceste trucuri inca ne incanta si e face placere sa le vedem indiferent de ce varsta am avea.

Noi,  fost destul de surprinși să aflăm că mâinile rapide, pregătirea amănunțită și o mulțime de exerciții sunt aproape tot ceea ce are nevoie un magician. Satisfaceți curiozitatea copilului dvs. interior și aflați cum se fac într-adevăr unele dintre cele mai interesante trucuri magice! In acest articol v-am pregatit cateva trucuri simple care uimesc pe toata lumea. Priviti insa care este secretul din spatele lor!

Ceașcă de băut fără fund

Trucul implică 4 pahare transparente. Fiecare dintre ele este de două ori mai mare decât cea precedentă. Cel mai mic este umplut cu lapte. Magicianul toarnă laptele în pahar, care este de două ori mai mare decât el, și … laptele umple complet paharul secundar. Apoi toarnă laptele în cel de-al treilea pahar, iar laptele se dublează din nou în volum.

- Advertisement -

Cum se face: Există un cilindru solid din plastic care umple centrul fiecărui pahar. Cu toate acestea, lasă un canal îngust în jurul laturilor. Deci, laptele nu se dublează în mod miraculos, ci umple un spațiu special conceput, care este … da … doar 8 oz.

Trucul cu un camion

Magicianul (sau, în acest caz, asistentul lui atrăgător) se culcă și se pregătește să aibă un uriaș camion rulat peste el sau ea. De fapt, nu le conduce, dar magie nimeni nu este rănit.

Cum se face: Când faci acest truc, magicianul se bazează complet pe legile fizicii. Contragreutățile care au fost așezate în interiorul camionului, înainte de a schimba doar echilibrul camionului, astfel încât roțile de pe partea mai ușoară a camionului să atingă doar partea superioară a magicianului fără a provoca daune.

 Becul fără curent electric

Un bec obișnuit care nu este conectat la lumină se aprinde în mâna magicianului. Cum este posibil în lume? Ei bine, el are nevoie nu doar de mânie de mână, ci și de o imaginație și de inventivitate.

- Advertisement -

Cum se face: Lumina vine de fapt dintr-un mic obiect gadget ascuns în mâna magicianului. Este un LED simplu care luminează intermitent pe baterie. Magicianul îl poate porni oricând dorește. Din față, se pare că becul luminează cu ajutorul unei puteri magice.

Omul împărțit

Magicianul pare că a fost tăiat în jumătate și acum își ține propriile picioare.

Cum se face: aceasta este doar o iluzie optică. Dacă te uiți atent, ai putea observa că omul ține picioarele manechinului din plastic. Tot ce trebuie sa faca este sa faca postura dreapta si sa poarte haine largi pentru a ascunde toate secretele.

Porumbei dispăruți

Magicianul deschide cutia specială și plasează o pasăre înăuntru. Apoi închide capacul. O vrajă magică și … magicianul deschide caseta și îi dă capacul asistentului său. Unde este porumbelul acum? S-a dus!

Cum se face : Este totul în capacul magic. Are un compartiment secret în care porumbelul este ascuns. Magicianul trebuie doar să se asigure că asistentul ascunde compartimentul secret.

Slabă antigravitate

- Advertisement -

Fără îndoială, Michael Jackson a fost unul dintre cei mai mari cântăreți și dansatori din lume, dar performanța sa în filmul muzical Smooth Criminal la lăsat pe toți fanii săi cu o singură întrebare: Cum a făcut acest lucru uimitor, gravitațional, înfrânându-se?

Cum se face: secretul aici este pantofii lui special conceput, cu un mecanism de tragere. Un slot special în partea inferioară a călcâiului a fost conectat la un cuier pe podea, astfel încât Michael putea susține cu ușurință greutatea proprie chiar și atunci când a efectuat acea mișcare de dans iconic.

 Pescuitul cu carti

Magicianul cere unui voluntar să aleagă o carte aleatoare, iar el îi arată publicului. Să spunem că a fost inima. Apoi voluntarul plasează aleatoriu cartela înapoi în punte. Magicianul dă cărțile într-o pălărie de sus. Apoi, el ia o frânghie simplă. Pune capătul frânghiei în pălărie și … scoate cumva cartea care a fost luată înainte. Cele 6 inimi!

Cum se face: În primul rând, puntea pare a fi doar una obișnuită. Acesta conține 52 de exact aceeași carte – 6 de inimi. În al doilea rând, în interiorul pălăriei, una din cele 6 inimi este deja legată de o frânghie scurtă, cu un magnet puternic la capăt. Coarda pe care magicianul o coboară în pălărie se termină și cu un magnet. Cei doi magneți se atașează unul pe celălalt și astfel obțineți cartea „dvs.”.

Omul care leviteaza!

Unii cred că tehnicile de meditație speciale permit oamenilor să leviteze. Dar dacă vedeți un magician de stradă îmbrăcat ca un călugăr care zboară în aer, nu vă credeți cu ochii așa ușor.

Cum se procedează: Pentru a levita în aer, magicianul folosește pur și simplu o construcție metalică specială ascunsă sub hainele sale largi.

Care dintre aceste dezvăluiri de trucuri te-au impresionat cel mai mult? Se întâmplă să cunoști alte taine în spatele trucurilor magice populare? Vă rugăm să ne comunicați în comentarii!