Array

Copilul trage de picioare pisica proaspăt adoptată și pe ea nu o deranjează deloc

- Advertisement -

Animale de companie se dovedesc adeseori a fi prieteni de nădejde pentru micuţii unei familii. Fie că se joacă sau dorm împreună, simpaticele necuvântătoare şi copilaşii vor interacţiona mereu în cel mai frumos mod cu putinţă.

Acelaşi lucru îl observăm şi în acest filmuleţ care are ca protagonişti un bebeluş şi o pisicuţă foarte blândă.

Asemenea bebeluşilor, şi pisicuţele sunt mereu dornice de afecţiune. Atunci când atenţia stăpânilor tinde să se concentreze mai mult asupra copilului lor, acestea vor fi întotdeauna geloase. Tocmai de aceea este necesar ca aceştia să se accepte reciproc şi chiar să petreacă timp preţios împreună.

Pentru Lemsie, pisicuţa din imagini, lucrurile s-au schimbat radical atunci când actualii săi stăpâni au adoptat-o de la un adăpost. Chiar dacă iniţial s-a simţit puţin neglijată, cu timpul felina s-a ataşat foarte tare de bebeluşul familiei. Ea vine în preajma micuţului ori de câte ori îi aude vocea şi dă dovadă de un calm ieşit din comun.

- Advertisement -

Fiind foarte mic, băieţelul nu ştie exact cum trebuie să se comporte cu animalele, însă acest lucru nu o deranjează pe Lemsie. Chiar dacă acesta încearcă să o tragă de picioare, ea îi răspunde de fiecare dată într-o notă blândă, lingându-l delicat pe creştet. Acesta este doar începutul unei frumoase prietenii, care va fi cu siguranţă de lungă durată.