Array

Copilașul este impresionat pana la lacrimi de vocea frumoasă a mamei sale

- Advertisement -


Prezența lui Dumnezeu este simțită prin muzică. Acest copil frumos a fost foarte afectat când mama lui a cântat o melodie de închinare intitulată „Tată bun, bun” pentru el. Mama copilului Jennifer a cantat ca si cum Domnul vorbea prin ea. Este frumos pentru că chiar și un copil îl cunoaște pe Tatăl.

Bebelușul Leland a fost afectat pana la lacrimi, când mama lui a cântat un cântec frumos de închinare pentru el. Începe să se uite fericit, dar își asumă repede un aspect solemn. Videoclipul a adunat o mulțime de comentarii pozitive care o lăudau mama pentru apropierea ei frumoasă de creșterea copilului ei.

Mulți oameni au interpretat aceasta cum ca că reactia băiatului este pentru că simte prezența Domnului. El arată o resonanță uluitoare cu Domnul, în ciuda faptului că este atât de tânăr.

- Advertisement -

Este important să învățați copiii despre Dumnezeu de la o vârstă fragedă, astfel încât ei să poată îmbrățișa pe deplin toată slava Lui. Copiii care cresc într-un mediu pozitiv temător de Dumnezeu devin pozitivi, contribuind mai bine la societate.

Din moment ce bebelușii nu pot înțelege limba vorbită, este important să încercați să le introduceți în Cuvântul lui Dumnezeu prin medii diferite, cum ar fi un cântec. Știind de ce Isus este singura cale, este modul în care copiii vor putea să rămână la credința lor.

Dacă copiii noștri nu vor incepe să aibă credință în Cristos în momentul în care sunt adolescenți, probabilitatea ca ei sa aiba la o varsta mai inaintata, incepe să scadă cu varsta