Array

Cele mai utile sfaturi care o sa te ajute sa economistesti bani si sa ai o viata mai usoara!!!

- Advertisement -

De multe ori cheltuim foarte multi bani pe o multime de chestii de care nu avem nevoie si la final de luna nu stim pe ce se duce salariul si cum sa ne mai impartim ca sa ne ajungem cu banii de la o luna la alta. Astfel ajugem sa cheltuim o multime de bani pentru lucruri pentru casa de care nu avem nevoie si pe care le putem face cu ce avem la indemana prin casa. Astfel putem ajunge sa mai salvam niste bani pe care ii putem folosi pentru a merge intr-o calatori sau a ne face micile noastre placeri.

In clipul postat mai sus va prezentam cele mai ingenioase trucuri pe care un om trebuie sa le stie atunci cand este acasa, astfel o sa reuseasca sa mai economiseasca niste bani si chiar sa invete cat mai mutle lucruri care sa il ajute pe viitor.

Spre exemplu putem folosi un tub de harite igienica pentru a ne face un suport de telefon sau difertite solutii din casa pentru a curata petele de pe haine sau anumite pete din casa.

- Advertisement -

O modalitate foarte simplă să economisesti bani este să începi să găteşti mai mult acasă. În loc să iei masa la restaurant, să comanzi pizza sau să dai o raită pe la fast-food înainte să ajungi acasă, cumpără-ţi ingrediente proaspete şi apucă-te de testat reţete.

Rezistă tentaţiei să-ţi iei cafea din oraş, covrigi, biscuiţi, snacks-uri şi alte minuni „de ronţăit”, şi rezumă-te doar la ce poţi prepara acasă. Nu spune nimeni să treci la un regim alimentar sever, ci doar că n-are rost să-i plăteşti pe alţii să-ţi pregătească şi să-ţi livreze mâncarea, când o poţi face foarte bine şi singur. Dacă ai într-adevăr nevoie să economisesti bani rapid, n-ar trebui să mai cheltuieşti pe mâncare şi băuturi în oraş, ci să te limitezi la ce poţi pregăti acasă.