Array

Catalin Morosanu si-a facut K.O. adversarul in prima runda!!!

- Advertisement -

Catalin Morosanu este unul dintre cei mai iubiti luptatori de la noi din tara, iar acest lucru se datoreaza felului sau de a fi si a modului in care se daruieste in fiecare meci. Desi nu este un sprotiv foarte talentat acesta a stiut cum sa munceasca si cum sa se antreneze pentru fiecare meci astfel reusind sa castige destul de multe partide si sa fie unul dintre sportivii iubiti din Romania.
In clipul postat mai sus putem vedea cum Catalin Morosanu l-a invins prin TKO pe turcul Ozer, dupa ce i-a dat cateva low kick-uri devastatoare

Cătălin Moroșan (n. 30 iunie 1984), cunoscut sub numele de Cătălin Moroșanu, este un kickboxer și pugilist român profesionist la categoria grea și fost jucător de rugby.

Și-a făcut debutul în K1 în anul 2007 la competiția de K1 România 2007, luptând împotriva lui Stefan Leko. Ca kickboxer, el a evoluat în promoțiile Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1 și are victorii notabile asupra lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson „Braddock” Silva și Paul Slowinski.

- Advertisement -

A devenit câștigător al sezonului 10 al concursului Dansez pentru tine.

În meciul cu Taiei Kin desfășurat la Finala K1 din Seul din 2009, Moroșanu a continuat să-și lovească adversarul după sunetul de final al partidei, ceea ce a dus la descalificarea sa. Publicul a dezaprobat decizia arbitrilor, nefiind clar dacă loviturile au fost date înainte sau după sunetul de final.[1]

Între 19 martie și 7 mai 2010 Cătălin Moroșanu a participat la showul „Dansez pentru tine”, câștigând finala alături de Magdalena Ciorobea, având peste 13 000 de voturi.

În mai 2015 apare împreună cu Dorian Popa și Ruby în videoclipul piesei „Lasă cucu-n pace”. Cătălin Moroșanu a apărut în mai multe reclame pentru Cotnari S.A., precum și în videoclipul „Dunitru” al formației Fără Zahăr alături de alt luptător K1, Sebastian Ciobanu.

Moroșanu este student la Drept și deține o sală de kickboxing.