Array

Casă mică şi elegantă cu suprafața de 67 mp si un interior ce merită văzut

- Advertisement -

Pentru a beneficia de tot  confortul dorit în propria locuinţă nu trebuie neapărat să ai o casă de mari dimensiuni, o casa de mici dimensiuni poate oferi acelaşi confort  şi garantează costuri reduse, rapiditate în construcţie şi eficienţă în ceea ce priveşte gestionarea spaţiului.

- Advertisement -

Proiectul prezentat este o casă cu regim de înălțime doar pe parter cu suprafața de 67 mp. Volumetria este una simplă, farmecul ei bazându-se pe finisajele exterioare corespunzator îmbinate pentru a da o notă aparte locuinței.

Este o casă confortabilă din zidărie de cărămidă, cu un aspect exterior plăcut, datorită inserțiilor cu piatră de râu, arcadele de la intrarea în casa, şi ferestrele mari, pătrate, îi dau un farmec aparte.

Locuința poate fi pretabilă atât pentru o casă de vacanță cât şi pentru o locuință permanentă având toate dotările necesare.

- Advertisement -

Această casă, cu un singur etaj, include trei dormitoare, un living, sală de servit masa, bucătărie, două băi, garaj pentru un autoturism. De asemenea, proiectul include şi o verandă la intrarea în locuință.

Locul de luat masa şi livingul formează un spațiu comun din care se accesează cele trei dormitoare şi baia.

Suprafața de 67 mp este compartimentată conform schiței architecturale în :

1.Living cu bucătărie şi  loc de luat masa de 25.55 mp

2.Baie de 3.5mp

3.Dormitor 1 de 8.10 mp

- Advertisement -

4.Dormitor 2 de 6.48mp

5.Dormitor 3 de 9.9 mp

6.Baie de 3.5mp

Garaj de 10 mp.

Varianta “la cheie ” penru o astfel de  construcție (nu include costul terenului) a fost estimată la prețul de 40.000 euro, aproximativ 597 euro/mp

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea casei. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru dumneavoastră vă invităm să-l distribuiți pe facebook. Vă mulțumim.

sursa: stiri.magazinuldecase.ro