Array

CÂND V-AȚI SPĂLAT ULTIMA DATĂ? Raspunsurile romanilor sunt uimitoare!

- Advertisement -

Se ştie că igiena orală este una problematica în rândul celor mai mulţi sau, de multe ori, lipseşte cu desavrsire. Fie din comoditate, fie din lipsă de interes fie din… ignoranţa. Deşi ne vine greu de crezut, există oameni care nu se spala cu lunile pe dinţi.

„Sâmbătă, joia trebuie să te speli că na…”, „Apă e, săpun e pe toate drumurile. De puturoase nu se spala”, „Aolo, de vreo cinci luni nu m-am mai spălat”, sunt doar cetaeva dintre răspunsurile pe care oamenii le-au oferit atunci când au fost întrebaţi dacă se spala pe dinţi.

Citeste si : Și-a vândut Porsche-ul cu 22 de euro și acum vrea să-şi dea Jaguarul cu aceeaşi sumă. Care este sigura condiţie pe care cumpărătorul trebuie să o îndeplinească: Vezi dacă te încadrezi, poate dă norocul peste tine și te alegi cu mașina:

Un antreprenor din domeniul imobiliar, a anunţat că îşi vinde bolidul de lux.

- Advertisement -

Ed Bezzant este un om de afaceri prosper din Chelsea. El a anunţat pe Instagram că organizează o tombolă cu 2.500 de bilete la preţul de 20 de lire sterline. Câştigătorul va primi maşina sa: un Porsche Cayman, al cărui preţ este de aproximativ 42.000 de lire.

Dacă reuşea să vândă toate biletele, bărbatul câştiga 50.000 de lire sterline, cu 8.000 mai mult decât preţul unui Cayman 718 nou-nouţ, ultima ediţie. A reuşit să vândă aproape 2300 de bilete şi a luat 46.000 de lire sterline.

„Îmi vând Porsche-ul pentru 20 de lire. Vând 2.500 de bilete de loterie, iar extragerea va avea loc doar când se vor epuiza toate biletele. Puteţi cumpăra câte bilete doriţi, iar confirmările şi modalităţile de plată le veţi primi pe e-mail. Să înceapă jocul”, a postat tânărul pe Instagram.

Tânărul reia tombola, dar de data aceasta vinde 3000 de bilete la 20 de lire. Practic, dacă va vinde toate biletele va lua pe maşină 60.000 de lire sterline. Totuşi, există o nouă condiţie: după ce biletul câştigător este extras, Bezzant îl va contacta pe norocos apoi îl va pune să-l găsească pe „Wally” într-o imagine „Wheres Wally” şi are doar 60 de secunde la dispoziţie pentru a-l găsi. Dacă nu reuşeşte să dea de Wally, Bezzant va extrage încă un bilet până când personajul este găsit în imagine.