Array

Bebeluşul se târăşte până aproape de acest Husky. Imaginile surprinse de tatăl copilului au devenit virale

- Advertisement -

Unii părinţi sunt reticenţi în ceea ce priveşte prietenia dintre un bebeluş şi câinele de companie al familiei. Aceştia se tem uneori că patrupedul îi va face rău copilului, neştiind ce reacţie va avea câinele vizavi de acţiunile pline de curiozitate ale micuţului. Cei doi protagonişti din aceste imagini par însă să se iubească reciproc!

Micuţul din aceste imagini îl are în faţa lui poate pe cel mai bun prieten al său, un câine din rasa Husky. Câinele are o talie impresionantă faţă de bebeluş, dar acest lucru nu îl sperie pe copilul care se apropie de el fără nicio reţinere. Bebeluşul se târăşte cât mai aproape de patruped şi îl mângâie cu multă delicateţe simţind blăniţa moale a acestuia.

Câinele primeşte bucuros tratamentul preferenţial din partea bebeluşului şi mai mult de atât se răsfaţă teribil rostogolindu-se în faţa bebeluşului pentru a-i arăta că la rândul lui îi acordă toată atenţia. Şi câinii îi iubesc pe toţi cei care le acordă acel statut de prieten în adevăratul sens al cuvântului. Aceste imagini stau mărturie faptului că nimic nu este imposibil.

A adopta un câine pentru ca micuţul familiei să crească alături de el poate fi o binecuvântare. Patrupedul va avea întotdeauna o relaţie deosebită cu copilul bazată pe respect, compasiune şi dragoste necondiţionată, mai ales că vor rămâne prieteni pentru totdeauna.