Array

Batrana de 85 de ani care a dat o lectie de viata romanilor: „Eu nu vreau politica in biserica. De ce au intrat preotii in politica?”

- Advertisement -

Nitu Niculina este eroina pe care o aclama tot internetul din Romania. La 85 de ani a dat un interviu extrem de sincer, spunandu-si parerea cu privire la implicarea bisericii in politica.

Intrebata de Razvan Anghelescu, reporterul de la Vax Populi ce parere are despre situatia politica din Romania, aparentele probleme cu homosexualitatea si implicarea preotilor in politica, Nitu Niculina a fost extrem de sincera si a dat o lectie veritabila de viata.

„E o minciuna. Ascultati la mine, cata minciuna este asta, de 30 de ani de la revolutie? Ziceti dumnevoastra cata minciuna este in tara asta” a spus tanti Niculina.Intrebata daca o sa scapam vreodata de minciunile din tara, batrana s-a aratat sceptica si revoltata in acelasi timp: „Nu stiu, eu cred ca n-o sa mai vad sa scapam vreodata de asa ceva”.

Dupa aceea, reporterul de la Vax Populi, Razvan Anghelescu, a adus in discutie problema cu homosexualii care a dus la referendumul desfasurat weekendul trecut.

- Advertisement -

„Pai asta a fost (homosexualitatea) si va fi cat o fi lumea. Sunt oameni, lasati de Dumnezeu, au figura noastra. Dar nu stim noi nimic dom’ne” a spus aceasta.„Imi pare rau pentru politica asta, a intrat in biserici. Asta este, imi pare rau. Eu nu ma duc la biserica ca sa-mi spuna sa ma duc la votare…Ne-a spus si azi, si duminica, mereu.

Eu ma duc pentru Dumnezeu la biserica, eu nu vreau politica in biserica. De ce au intrat preotii in politica? Si patriarhul e in politica? De ce? de ce sunt preotii in biserica? Scrie in carte (Sf. Biblie) ca nu au voie sa faca politica” a mai declarat tanti Niculina.

Clipul a devenit viral iar comentariile sunt cat se poate de pozitive, internautii felicitand-o pe batrana pentru faptul ca nu s-a lasat manipulata si vede situatia actuala excat asa cum este ea.