Array

„Banana, banana, asta vrea Mariana”! Ana Baniciu și Raluka, transformare spectaculoasă !

- Advertisement -


Show incendiar în cea de-a treia ediție a celui de-al treilea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”! Ana Baniciu și Raluka au făcut un spectacol de zile mari! Cele două au avut o sarcină extrem de dificilă dată de ruletă, dar s-au descurcat de minune! Deghizate în Romică Țociu și Cornel Palade, artistele au făcut un show de-a dreptul electrizant!

Primul care a jurizat momentul a fost aedevăratul Romică Țociu de pe canapeaua unde au stat concurenții emisiunii „Te cunosc de undeva”, din acest sezon!

Cum s-au descurcat Ana Baniciu și Raluka? Află urmărind clipul video de mai sus!

- Advertisement -

Interpretarea originala le apartine lui Romică Țociu si Cornel Palade:

Cornel Palade (n. 1952, Moinești) este un actor român, care formează de peste 20 de ani un cuplu umoristic cu Romică Țociu. Începând cu anii ’90, au avut mai multe turnee: la Teatrul de revistă „Constantin Tănase”, pe litoral (în fiecare vară), în țară, în strainătate etc.
Grupul format din cei doi, Romică Ţociu şi Cornel Palade, este unul dintre cele mai cunoscute grupuri umoristice ale României la ora actuală. Acestia sunt cunoscuţi dupa spectacolele de divertisment, însă şi după remarcabilele emisiuni prezentate de catre ei.

Au jucat împreună în diverse roluri si scenete, atat televizate, cat si organizate in diferite locatii din tara si strainatate.

Acestia au prezentat diverse jocuri interactive si de noroc, cat si seriale de comedie televizate.

In lumea televiviziunii s-au remarcat prin diverse emisiuni, cum ar fi: Tele Euro Bingo Show(o emisiune interactiva in care acestia ofereau premii jucatorilor – Antena 1), Facem cinste( National Tv), Meseriasii(ProTv), Bancher sau Somer(Antena1). Pe langa acestea ei au participat si in alte formate de televiziuni.