Array

Autostrada cu trecere de pietoni, premieră românească 100%

- Advertisement -

Inaugurarea autostrăzii A3 sau „ciotul de centură”, premieră mondială
Ca la noi, la nimeni sau „Și încă n-ați văzut nimic”, se potrivesc mănușă cu minunile zămislite de statul român.

Noua minune de autostradă, cu trecere de pietoni și semafoare, mai adaugă încă un record în dreptul României, rod al prostiei tovarășilor politicieni, pricepuți la toate cele.

Autostrada, de la șoseaua de centură și până în zona Pipera-Petricani, a fost deschisă circulației rutiere. Cozi placute în trafic, dragi șoferi bucureșteni şi nu numai…

6 ani de zile au așteptat oamenii deschiderea acestei autostrăzi, lungă de 6,5 km. Dar, așa cum bine spun și sexologii, nu mărimea contează.

- Advertisement -

Vezi şi: Testul Programului de Guvernare | Prima Victima

Bravos, națiune!

Update | 14.12.2018 | ora 19:00

Până la urmă, inaugurarea Autostrăzii cu Trecere de Pietoni a fost amânată, tocmai din cauzele de mai sus. Faptul că se termină într-o intersecție semaforizată și cu o trecere de pietoni, duce sigur la riscul ca tot traficul să se blocheze şi să se transforme într-o mare coadă de mașini.

Se mai poate semnala încă un record, al doilea, doar pe acest subiect, și anume: 6 km au fost construiți în 6 ani!!!

Planul inițial era să fie gata în anul 2012, dar constructorul a terminat doar 3 km, pentru că el a fost schimbat cu altul de către ministerul de resort. Al treilea record, mondial cu siguranță, ar fi că ultimii 3 km au costat statul român 30 de milioane de Euro. Nimic mai simplu… Și, în concluzie, iată 3 recorduri mondiale absolute, românești 100%, imposibil de doborât.

- Advertisement -

sursa: bravonatiune.ro