Array

Au transformat trunchiuri de copaci uscati in adevarate opere de arta. Toti au ramas muti de uimire cand le-au vazut. Numarul 6 este cel mai tare

- Advertisement -

Imaginatia oamenilor nu are limite. Omul a modelat din totdeauna mediul care il inconjoara. Uneori il modeleaza rau, imprastiind in natura gunoaie sau pur si simplu distrugand la propriu tot ce il inconjoara. Alti oameni, artisti precum sculptorii, reprezinta opusul primei categorii de oameni.

Acestia iau un lucru aparent fara valoare din natura, o piatra, o bucata de lemn etc si, cumva, cu imaginatia si talentul lor reusesc sa il transfome in ceva genial. Brancusi a demonstrat din plin acest lucru.

Este si cazul sculpturilor din imaginile care urmeaza. Autorii acestor minunatii din lemn au reusit sa de-a viata acolo unde nu mai era. Trunchiuri rupte de copaci sau copaci uscati s-au transformat intr-o adevarata atractie. Sa ne spuneti care v-a placut mai mult. Preferata noastra este numarul 6!

#1 Din acest trunchi care putea ajunge cu usurinta pe foc, chipul unei femei a iesit sa-l il salveze. O fi zana cea buna

- Advertisement -

#2 I se spune “Nasosul” si nimeni nu stie de ce

#3 Cineva a incercat sa faca o gluma si i-a dat un sut in fund… acum il doare’n “fund” ?

#4 O ciocanitoare de lemn are grija ca acest trunchi sa ramana aici pe veci

- Advertisement -

#5 Of maicuta mea!

#6 De departe pentru noi aceasta reprezinta o adevarata opera de arta. Talentul si imaginatia autorului sunt fara de margini. Sunteti de acord? L-am denumit “Spiritul Naturii”

#7 Probabil artistul este caricaturist in restul timpului.

#8 A vrut sa-si sperie vecinii si a imaginat in lemn aceasta scena.

- Advertisement -

#9 Doua doamne… putin cam serioase. Probabil sunt certate.

#10 Dupa o simpla plimbare prin padure te vei intoarce strigand: Am vazut un dragon… chiar exista!

#11 Multa munca. Rezultatul? O capodopera!

#12 O fi acelasi caricaturist?

#13 Fata batranului copac parca striga intr-un suspin: NU NE TAIATI, DATORITA NOUA RESPIRATI!