Array

Au doar 9 ani, dar dansul lor îi bate și pe profesioniști

- Advertisement -

Nu există persoană care să nu se simtă mai bine după ce dansează puțin. Indiferent de ce fel de dans îți este pe plac, faptul că îți miști corpul pe ritmul muzicii chiar te face să te simți mai bine și să vezi altfel tot ce se petrece în jurul tău.

Dansul este bun pentru toată lumea, indiferent de vârstă, acești doi copii reprezintă dovada vie. Dacă ai dansul în suflet, poți face minuni pe ringul de dans. Antonio Esposito și Maria Rosaria Dal Monte vin din Napoli, Italia și au lăsat oamenii din jur cu gura căscată în momentul în care au făcut primii pași de dans.

Antonio și Maria Rosaria

Cei doi arată ca doi mici adulți care se folosesc de abilitățile și tehnicile potrivite pentru a arăta mulțimii că nu se tem să demonstreze de ceea ce sunt în stare. O singură privire asupra dansului lor de cha-cha și toți ochii au fost ațintiți asupra lor pentru tot restul coregrafiei.

- Advertisement -

Aceasta este o mini audiție pentru cei doi, Antonio și Maria Rosaria pentru a avea șansa de a participa la emisinea “Ballando Con Le Stelle” (varianta italiană a emisiunii Dansez pentru tine). Cei doi sunt îmbrăcați extrem de potrivit pentru ocazie, iar gazda îi introduce mulțimii curioase.

Părul lui Maria Rosaria este ondulat și prins deasupra capului, purtând un costum special de dans, auriu și plin de sclipici. Antonio poartă o costumație neagră, pe care are, bineînțeles, puțin sclipici aplicat. Cei doi se potrivesc uimitor de bine!

Au folosit o melodie celebră

După câteva cuvinte din partea gazdei, cei doi se pregătesc să își demonstreze talentul, folosind melodia “I Like It Like That” de la Pete Rodriguez, un cântec al stilului latino clasic care are influențe de blues și de jazz, perfect pentru varianta lor de cha-cha.

Din momentul în care muzica este pornită și se aude în toată camera, acești copii chiar demonstrează că, în ciuda vârstei mici, sunt capabili de multe lucruri. Au o atitudine îndrăzneață care nu depășește nicio secundă limitele decenței, iar fiecare pas pe care îl fac este apreciat de public.

Tehnica lor este foarte bună, mișcările sunt fluide, iar pasiunea pentru dans este evidentă. Faptul că au ajuns la o asemenea performanță la vârsta lor este fabulos și chiar ne face să ne întrebăm câte ore din zi sunt alocate antrenamentului.

- Advertisement -

Cei doi sunt în sincron permanent și au o legătură care se vede și prin fiecare pas. Chimia de pe scenă între cei doi de-abia începe să înflorească, mai ales că au început să danseze împreună cu doar doi ani în urmă.

Totul ține de pasiune

Perechea este absolut adorabilă, în special din prizma faptului că privesc fiecare pas în parte cu multă seriozitate și sunt conștienți că viitorul lor depinde doar de ei. Chiar dacă în viața dansatorilor competițiile sunt normale, nu putem să nu le apreciem dorința de a se prezenta cât mai bine.

Antonio și Maria Rosaria au reușit să strângă peste nouă milioane de vizualizări pe Youtube și au un viitor strălucit în fața lor.