Array

Atunci cand un om fara adapost incepe sa cante la un pian in plina strade uimeste pe toata lumea!!!

- Advertisement -

e foarte multe ori intalnim oameni pe strada a caror soarta nu a fost deloc favorabila. Acestia oameni nu au un adapost si traiesc de pe o zi pe alta. Prima noastra impresie este ca acestia ne pot fura sau ne pot ataca, insa ne putem insela. Este adevarat ca exista si oameni fara adapost care pot face rau celor din jur si care pot fura in diperearea de a face rost de bani, insa nu putem judeca toti oamenii in acelasi fel.

Un caz aparte este prezentat in filmuletul urmator. Donald Gould este un om al strazii care a dovedit ca are un talent iesit din comun si a demonstrat ca nu hainele te fac om. Acesta uimeste zilnic trecatorii de pe o straduta a orasului Sarasota, din Florida, in momentul in care se aseaza la pian si incepe sa cante. Acesta a dovedit ca are un talent deosebit si a uimit intreaga lume prin daruirea si emotia pe care o transmite prin intermediul melodiilor pe care le interpreteaza la pianul public.

Pentru acest barbat fara adapost muzica este vazuta ca o salvare. Prin talentul sau reuseste sa castige zilnic cativa dolari primiti de la trecatorii care sunt impresionati de melodiile interpretate. Pentru acest barbat a carei soarta nu a fost deloc favorabila, muzica este singura lui bucurie. Acestia isi castiga banii intr-un mod cinstit si este un exemplu de urmat pentru toti cei care recurg la metode mai putin demne de un om. Barbatul a demostrat ca nu hainele te fac om, ci sufletul si darurirea pe care o pui in ceea ce faci.

- Advertisement -

Totodata, acest barbat este dovada vie ca talentul va fi recunoscut mai devreme sau mai tarziu. Daca aveti talent nu trebuie sa va pierdeti speranta ca la un moment dat veti fi remarcati si apreciati pentru valoare voastra.

Acest caz este o alta dovada ca talentul nu tine cont de varsta, de felul in care aratam sau de felul in care ne imbracam. Atunci cand avem suficienta incredere si putere de a merge mai departe indiferent de problemele cu care ne confruntam, atunci viata ne va rasplati in cele mai frumoase moduri. In plus, trebuie sa invatam sa nu mai judecam omul dupa infatisare, ci sa cautam sa il cunoastem si sa ii descoperim povestea de viata.

Hainele te fac domn, sufletul te face om!