Array

Asta se intampla cand toti oamenii se cred soferi!!! A fost la un pas de o mare tragedie!! Priviti ce a facut acest sofer!

- Advertisement -

De multe ori cand mergem pe drumurile din tara ne intalnim cu tot felul de soferi care se cred regii soselelor si au impresia ca pot face ce isi doresc si cand doresc. Insa din pacate din aceasta cauza se intampla o multime de accidente si din pacate multe dintre ele sun chiar fatele pentru unii dintre soferi sau pentru persoanele aflate in masina.

Persoane ca aceasta din imagine nu au ce căuta la volanul unui autoturism niciodată. Această femeie care a filmat întâmplarea conducea liniștită în timp ce îi cânta copilului ei, dar a înghețat când a văzut acest tâmpit a intrat pe sensul ei de mers inconștient de ceea ce se poate întâmpla. Spre fericirea tuturor incidentul nu s-a soldat cu victime.

Condusul pe contrasens, pe autostradă, pare să fi devenit un sport extrem tot mai practicat, cel puţin pe tronsonul de autostradă Arad-Timişoara. Chiar şi o maşină a Poliţiei a circulat pe contrasens, anul trecut, dinspre Arad spre Timişoara, spre stupoarea şoferilor din trafic

- Advertisement -

Ultima menţiune despre un şofer inconştient care a ales sensul greşit pentru deplasare a apărut de câteva minute, pe Facebook, pe grupul Radar ARAD, unde Matei Radu a scris: „Un cretin vine pe banda 2 pe contrasens, autostrada directia AR-TM”. Aşteptăm reacţia oamenilor legii, pentru că tolerarea acestui gen de manifestări şoferistice reprezintă un real pericol pentru toţi cei care circulă pe autostradă.

Inconștientul a pătruns pe autostrada A1 pe contrasens cu intenția de a se deplasa spre Arad de la Timișoara, iar după ce a parcurs câțiva km, a intrat în coliziune frontală cu un microbuz marca Iveco, înmatriculat la București. Tamponarea s-a produs la kilometrul 512.
Este vorba de un bărbat de 69 ani, din comuna Tulca, județul Bihor, care în necunoaștere de semnificație a indicatoarelor de circulație, circulând pentru prima dată pe autostradă, a pătruns pe contrasens, provocând o tamponare. Urmările faptei acestui șofer puteau fi mult mai grave având în vedere viteza cu care se circulă pe autostradă.