Array

Are 5 ani si un IQ de 149!! Desi este un geniu Ministerul Educatiei nu il ajuta cu nimic!!

- Advertisement -

Radu e un copil fenomen! Are 5 ani si un IQ de 149. Desi este extrem de destept si este capabil sa faca o multime de lucruri parintii nu isi permit sa il trimita la cele mai bune scoli si se chinuie din greu sa il tina la scoli private in Romania unde poate sa fie educat asa cum trebuie si sa ii fie pusa inteligenta in valoare. Desi este o reala valoare pentru aceasta tara si a aparut la cateva emisiuni Tv unde a demonstrat de ce este in stare nimeni din partea ministerului educatiei nu a venit sa ii ofere o bursa de studii sau macar sa il felicite pentru reusitele sale.

Radu a fost un copil extrem de dorit care s-a nascut mai devreme, dar a evoluat spectaculos. La 1 an si 7 luni deja stia toate culorile pe nuante, apoi a invatat foarte repede cifrele. La 1 an si 10 luni stia foarte bine toate formele geometrice in romana si in engleza. La 2 ani stia toate literele iar la 3 ani a inceput sa citeasca deja cursiv”, a povestit mama lui in direct la Antena 1.

In timp ce majoritatea oamenilor inteligenti de pe planeta au un IQ in jurul valorii de 100, coeficientul de inteligenta a lui Radu, masurat de specialisti, este 149, adica foarte aproape de cel al geniului Albert Einstein.

- Advertisement -

Radu va primi, o bursă de studiu, fondurile fiind folosite exclusiv în scopul dezvoltării performanțelor sale educaționale și a potențialului său deosebit.

Datorită inteligenței sale ieșite din comun, el a devenit membru al Clubului de Excelență și a fost înscris în programul de burse al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României