Array

Are 17 ani este din Galati si a uimit o tara intreaga cu vocea sa!!!

- Advertisement -

Atunci cand participam la un concurs de talente am face orice numai sa ii impresionam pe jurati cu talentul nostru si sa reusim sa mergem cat mai departe in cadrul concursului, si de ce nu sa il si castigam. Insa nu este deajuns sa avem talent ne trebuie si foarte multa munca pentru a reusi acest lucru.

Spre exemplu tanara din clipul postat mai sus are doar 17 ani si a reusit sa impresioneze juriul unui concurs de talente din Romania. Aceasta a cantat o perfect o piesa in limba engleza iar juratii au fost cuprinsi de ritmurile melodiei si de frumusetea concurentei.

Citeste si : 10 femei înainte și după întâlnirea cu un stilist talentat

- Advertisement -

Aspectul exterior are un rol important în viața fiecărui om. Prima impresie este întotdeauna cea mai puternică, de aceea dacă vă prezentați necorespunzător, greșit sau pur și simplu sunteți nesigură de exteriorul dvs., atunci cei din jur vor observa imediat acest lucru.

Fiecare trebuie să-și găsească stilul său în viață, iar acestor femei le-a ajutat un stilist talentat – Constantin Bogomolov. Sunt niște femei obișnuite, la fel ca voi, nu modele.

Proiectul „Transformarea” este etapa finală a unui curs de lecții în baza programului lui Bogomolov „Image Design”. Sarcina absolventelor a fost să creeze o nouă imagine primelor lui cliente. Acestea s-au isprăvit de minune.

Admirați-le!

1.

- Advertisement -

2.

 

3.

4. 

- Advertisement -

5.

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

sursa: https://estisanatos.com