Array

Are 11.000 de lei pe lună și nu leagă două vorbe!!!

- Advertisement -

Din pacate traim intr-o tara in care oamenii care nu sunt in stare sa lege nici macar doua cuvinte sunt platiti regeste pentru a nu face nimic, iar valorile mor in mizerie pentru ca nu sunt apreciate si nu sunt ajutate sa se dezvolte. Din aceata cauza multe persoane sunte nevoite sa isi finanteze singure ideile si nu primesc prea mult ajutor de la stat, banii find alocati catre salariile oamenilor ca cel din clipul postat mai sus.

Personajul din montaj se numește Marian Păun și ar trebui să reformeze mersul cu trenul. Este președintele Autorității de Reformă Feroviară, remunerat cu 11 000 de lei pe lună. Mai mult decât atât, are rang de secretar de stat.

După cum se exprimă (sau măcar încearcă să o facă) este evident de ce transportul feroviar este la pământ. Și nu uitați: un astfel de păcălici, care transpiră atunci când trebuie să se iscălească, este plătit cu 11.000 de lei pe lună.

- Advertisement -

Căile Ferate Române (CFR) a fost, până în 1998, compania națională de transport feroviar a României. CFR, ca instituție, a fost fondată în 1880, după ce prima cale ferată pe teritoriul actual al României a fost deschisă în 1854. După divizarea companiei, CFR S.A. a rămas administratorul infrastructurii pentru transportul de călători și marfă pe calea ferată din țară[1] și au fost înființate alte companii deținute integral de stat pentru asigurarea transportului de călători și marfă. Sediul central al CFR este în București, în Palatul CFR, situat în apropierea Gării de Nord. Compania are sucursale regionale în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Galați, Iași și Timișoara. Codul internațional UIC este 53-SNTFC.

Rețeaua feroviară este integrată semnificativ cu alte rețele feroviare europene, oferind servicii paneuropene de transport de pasageri și marfă.

Speram ca lucrurile sa se mai schimbe si la noi si sa ajungem la un nivel macar apropait cu cel al tarilor mult mai dezvoltate unde lucrurile merg asa cum trebuie.