Array

Ar trebui sa ne pregatim de ziua de 11 noiembrie ?! XI-zi din a XI-a luna a anului are o semnificatie deosebita!!

- Advertisement -

una noiembrie este o lună sacră în numerologie, iar ziua de 11 noiembrie, când numărul 1 se repetă de 4 ori, este considerată una dintre cele mai importante de-a lungul anului.

11 noiembrie este o zi cu vibrații puternice datorită faptului că este a 11-a zi a celei de-a 11 luni din an. Dar, așa cum știm, ne aflăm într-un an cu vibrație 11, lucru care face ca importanța acestei zile să crească nemăsurat, fiind unică în viața fiecăruia dintre noi.

1111 sau 11/11 are o semnificație spirituală specială, deoarece 11 reprezintă trezirea spirituală și noi începuturi puternice.

Știați că atunci când vedeți 11:11 pe ceas sau că atracția deosebită pentru numărul 1111 indică o schimbare imediată, o reconectare sau mai degrabă o realiniere spirituală a voastră? Poate fi vorba despre o idee nouă sau despre o concluzie.

- Advertisement -

Îngerii, ghizii spirituali și Universul folosesc de asemenea numere ca o modalitate de a ne transmite semne. 1111 este frecvent folosită de ființele divine pentru a ne ajuta să alegem calea corectă, pentru a ne lumina viața și a ne ușura parcursul.

11 noiembrie este o zi cu o încărcătură puternică, favorabilă  pentru a face schimbări în viața noastră, pentru a stabili intenții de viitor sau pentru a aprofunda chestiuni din viața noastră în căutarea adevărului. Ne vom putea lăsa conduși de intuiție iar cei care se bucură de darul clarviziunii vor putea avea revelații.

În numerologie numărul 11 ​​este un număr „Maestru”, adică are o frecvență vibrațională înaltă și este folosit în previziuni, magie dar și științe transcedentale. Un astfel de număr maestru are un potențial desăvârșit pentru învățare și evoluție spirituală și poate aduce schimbări majore în viețile noastre.

Numărul 11 ​​este cel mai intuitiv număr și este un canal clar pentru subconștient. Este numărul conducerii, al puterii personale și al adevărurilor spirituale.

Dacă până acum ați simțit o stare de moleșeală, de lentoare sau de stagnare, 11 Noiembrie este ziua care va fi ca o gură de oxigen. Bucurați-vă de energia noilor începuturi și deschideți-vă sufletele pentru a primi vibrația ei.

Pe 11 noiembrie 2018, portalul 11:11:11 va fi larg deschis, formând cea mai puternică poartă de acces a deceniului. Așteaptă-te să ai o expansiune rapidă a potențialului tău personal. Cu toate acestea, trebuie să știi că, deși numerele acestea oferă oportunități mari, ele sunt adesea însoțite de mari provocări.

- Advertisement -

Persoanele născute pe data de 11 noiembrie sunt foarte atrăgătoare din punct de vedere fizic. Ele ştiu extrem de bine cum să se folosească de aceste puteri. Firea lor magnetică se va lăsa fermecată şi va cădea sub vraja unor figuri impresionante. În general, atât femeile cât şi bărbaţii născuţi în această zi au laturile feminină şi masculină ale personalităţii foarte bine echilibrate. Din acest motiv, prietenii lor foarte buni vor fi de ambele sexe. Cu toate acestea, bărbaţii nativi ai acestei zile ar trebui să evite tendinţele de a deveni macho. De asemenea, femeile ar fi bine să evite extremele şi anume uneori să fie prea dominante şi alteori să se lase prea uşor dominate.

Cei născuţi în această zi sunt capabili să dea glas părerilor şi dorinţelor lor în cel mai seducător şi convingător mod posibil. Ei ştiu în mod instinctiv ce tip de comportament trebuie să adopte. Uneori, vor alterna între tacticile agresive şi cele pasive obţinând rezultate uimitoare. De asemenea, sunt capabili să îşi ţină sub control energia şi să aştepte momentul potrivit pentru a acţiona.

Într-un an dominat de numărul 1, ziua de 11 a 11-a poate fi o zi providențială pentru mulți dintre noi. Poate fi ziua care împlinește dorințe, ziua în care întâlnim oamenii potriviți să fie alături de noi pentru tot restul vieții.

Poate fi ziua în care un eveniment sau un incident banal ne deschide ochii și ne arată că există și alte soluții, alte drumuri și alte rezolvări pentru problemele noastre. Poate fi ziua unor mari speranțe și a unor răspunsuri de care aveam nevoie, chiar dacă nu le așteptam.