Array

Angajaţii filmează momentul sfâşietor când un Pitbull realizează că a fost abandonat la adăpost

- Advertisement -

Oricât de mult am încerca să le găsim o scuză celor care decid să îşi abandoneze animalele, realizăm că acest lucru nu este posibil. Privind în ochii trişti ai acestor biete vieţuitoare care nu înţeleg cu ce au greşit pentru a ajunge într-o situaţie atât de dramatică, suntem impresionaţi de suferinţa lor.

Electra este o căţeluşă de numai patru ani din rasa Pitbull care a fost abandonată de stăpânii săi la un adăpost pentru animale. Durerea pe care o resimte acest animăluţ atunci când realizează cu adevărat ce i se întâmplă este sfâşietoare. Cine ar putea să aibă un suflet atât de crud pentru a putea renunţa fără regrete la această biată căţeluşă?

Chiar dacă Electra este chemată cu multă dragoste de una dintre îngrijitoarele de la acel adăpost, nimic nu poate compensa suferinţa pe care o îndură acum. Lanţul din jurul gâtului său şi ochii plini de durere spun o poveste tristă, care cu siguranţă nu va pieri prea curând din amintirea sa.

Din nefericire aceasta este una dintre realităţile adăposturilor pentru animale. De parcă nu ar fi suficient că acestea primesc în fiecare zi nenumărate animale care au fost salvate de pe străzi, adeseori ele sunt nevoite să găzduiască şi sărmane necuvântătoare care până atunci au avut o casă şi ar fi putut să se bucure mereu de grija unor stăpâni. Trist, dar adevărat!