Array

Alfă ce are în comun prințul Charles cu Harry Houdini și David Blaine

- Advertisement -

Cu toții știm ca Charles Philip Arthur George este fiul reginei și moștenitorul de drept al tronului, dar ce nu ne trece prin cap când auzim numele său este să îl asociem cu unii din cei mai mari magicieni ai tuturor timpurilor.

 

Nume precum Harry Houdini impresiona lumea cu abilitățile sale de a scăpa ca prin minune din orice capcană:

- Advertisement -

Și David Blaine care în zilele noastre ne face să simțim cum transformă imposibilul în posibil prin iluziile sale:

 

Însă și Charles este un magician cu acte în regulă, chiar dacă mai des rezonează cu titulatura de prinț decât cea de iluzionist.

Acum 43 de ani, pe când Charles avea doar 27 de ani, acesta era declarat un fan pe viață al magiei și a hotărât să participe cu o reprezentație la „The Magic Circle” ( Aceasta este o organizație selectă a magicienilor formată in 1905, care are ca rol promovarea artei numită magie si iluzionism in lume, în care se poate intra doar pe baza unei prestații examen care este susținută în fața unui juriu avizat). Această prestație avea sa fie si proba pe baza căreia urma să fie admis.

- Advertisement -

Trucul acestuia poartă denumirea de „Mingea și paharele”

Pentru a ziua sa de naștere și cei 43 de ani de când era membru al organizatiei The Magic Circle ,pe 14 Noiembrie 2018, s-a organizat spectacol numit We are most amuzed and amazed” care a fost transmis în direct pe postul iTV din Anglia.