Array

Acum 30 de ani milioane de oameni suspinau pe aceasta melodie !! Cine isi mai aduce astazi aminte de ea?

- Advertisement -

Muzica buna ramane peste ani si este ascultata de toate generatiile care vin din urma. Iar genul acesta de melodii sunt extrem de iubite fiind considerate ca niste repere pentru genertiile de artisti care incearca sa se afirme in aceata lume a muzicii.

In clipul postat mai sus ii putem asculta melodia „She’s Like the Wind” care este o celebra piesa scrisa de Stacy Widelitz in colaborare cu regretatul Patrick Swayze in anul 1984. In urma cu 30 de ani aceasta melodie facea miliaone de oameni sa suspine si pana si astazi aceasta este inca ascultata cu placere de multi oameni. Sa speram ca o sa stim sa apreciem mai mult aceste melodii carora ultora dintre noi ne-au marcat tineretea. Sa ascultam din nou aceasta melodie nemuritoare si sa incercam sa ne bucuram de ritmul acolor vremuri pe care multi dintre noi le regreta. Cati dintre voi mai stiu aceasta melodie superba?

Citeste si:  Un leopard rar si-a facut selfie-uri cu o camera lasata in munti. Cum a reusit

- Advertisement -

Fotograful Terry Townshend a avut o surpriza placuta atunci cand camera lui a surprins un leopard al zapezilor in habitatul sau natural. Mai mult, felina a fost cea care si-a facut singura pozele, ceea ce multi au numit chiar “selfie-uri”.

Townsend se afla intr-o expeditie in lantul muntos din nord-vestul Chinei, intr-o zona numita Valea pisicilor datorita numarului mare de feline masive din zona. Townshend a montat camera la o inaltime de 4.900 de m, habitatul normal al unui leopard al zapezilor din Platoul Tibetan.

“Sunt coplesit de bucurie,” a declarat Townshend pentru MailOnline. “Nu as fi crezut niciodata ca pot surprinde o poza in care un leopard al zapezilor sa se uite asa direct in camera.”

Leopardul zapezilor e una dintre felinele masive ce s-au adaptat la conditiile extreme, precum cele din Platoul Tibetan. Blana lui gri il ajuta sa se camufleze cu usurinta printre stancile si flora din regiune.

- Advertisement -

Potrivit WWF, specia e rara. Mai sunt aproximativ 4.000 de specimene in natura, insa guvernul Chinei a promis ca va investi sume semnificative pentru a proteja leopardul zapezilor, ce e in pericol din cauza pierderii habitatului si a vanatului.