Array

Acestea sunt cele mai inspaimantatoare locuri de pe pamant!! Ai avea curaj sa le vizitezi ?!

- Advertisement -

Criptele din Edinburgh

Erau doar locuinte, birouri sau pivnite ale negustorilor scotieni, care-si aveau pravaliile deschise la suprafata, pe Podul de Sud al Edinburgh-ului. Abia dupa 200 de ani cand acestea au fost abandonate, locul a devenit de groaza. Doi tipi, Burke si Hare faceau comert cu cadavre pe care le luau din spitalele din apropiere. Aici au devenit adevarate focare de infectie, aparand ciuma, boala ce a decimat practic populatia Edinburghului.

Imagine similară

Locul unde s-a purtat batalia de la Gettysburg, Pennsylvania in anul 1863 din timpul Razboiului Civil America. Se spune ca aici ar fi o zona bantuita, fiecare mentru patrat de pamant fiind susceptibil oricand de o aparitie stranie.

- Advertisement -

Imagini pentru batalia de la Gettysburg

Unitatea 731 a lagarului Harbin din China. Considerat si Auschwitz-ul Asiei, aici au fost ucisi peste 3000 de prizonieri chinezi de catre soldatii imperiali japonezi. De asemenea, alti 250.000 de chinezi au murit treptat datorita experimentelor facute pe ei, multi dintre ei fiind infectati cu ciuma bubonica, antras sau holera.

Imagini pentru Unitatea 731

Whitechapel, zona din Londra in care Jack Spintecatorul a ucis in anul 1888 cinci prostituate. Aceasta zona este una dintre cele mai vizitate locuri din lume pentru fantome. Aici a mai aparut un fenomen bizar, o trasura cu cai albi ce se apropie de trecatori si dispare dintr-odata.

 

Imagini pentru Whitechapel  zona din Londra in care Jack Spintecatorul

- Advertisement -

 

Padurea Sinucigasilor din Japonia. In Japonia este o padure nimita „Marea de copaci”, iar aici anual, isi iau viata cel putin 30 de oameni.
In anul 2002, o echipa de politisti si voluntari au gasit in padure aproximativ 78 de cadavre, cu cinci mai mult decat recordul din anul 1998. In acel an, patrulele de politie au inceput sa supravegheze padurea pentru a mai stopa din sinucideri.

Imagini pentru Padurea Sinucigasilor din Japonia