Array

Acest videoclip cu doua pisici indragostite ia o intorsatura neasteptata!

- Advertisement -

Pisicile sunt foarte discrete în a arăta că nevoile lor nu sunt îndeplinite.

Deveniți un expert în citirea atitudinii pisicii dvs., prin sfaturile noastre! Apoi, veți ști cum să îmbunătățiți fericirea și bunăstarea pisicii.

Semne cum că pisica nu se simte complet confortabil pot fi:
Zgârierea în casă pe ramele ușii, pereți, mobilier…
Marcarea cu urină pe pereți și pe mobilier, în timp ce utilizează încă litiera. Aceasta este o modalitate prin care să-și consolideze marcajele teritoriului.

Ascunderea mai des într-un dulap, sub pat sau menținerea distanței față de dvs.
Dacă aveți 2 sau mai multe pisici: dispute sau lupte cu cealaltă/celelalte pisici.
Pierderea poftei de mâncare sau mofturi față de hrana obișnuită.
Reducerea activității.

- Advertisement -

Îngrijirea excesivă, câteodată atât de mult încât pe corpul lor sunt zone fără blană.
Mâncatul excesiv.

Pisica este o felina agila, eleganta, se incadreaza perfect in rolul vanatorului si detine un farmec putin cunoscut. Rasa sau provenienta, abia daca influenteaza in caracterul sau. O pisica mereu va fi independenta si va poseda un mare grad de curiozitate. In ziua de azi, poate fi un animal de companie perfect pentru ca este comod sa o ai, nu-ti cer mult, doar un loc unde sa locuiasca, mancare si multa dragoste deoarece se ataseaza destul de rapid de stapan, fie el tanar, fie singur, fie mai in varsta. Sunt niste animale foarte curate si pot tine de urat persoanelor, care, sufera de anumite boli sau pur si simplu varsta nu le mai permite sa iese atat de des din casa.

Relatia lor este atat de autentica, intensa si profunda, incat nu se poate exprima in cuvinte. Sunt o buna companie pentru cei ce iubesc aceaste animale. Daca ai o pisica sau mai multe, e o placere sa le mangai, sa le vorbesti dulce, sa le simti caldura lor pe corpul tau sau, cel mai intalnit caz, momentul in care se aseaza pe picioarele tale la capatul patului si ti le incalzeste. Pe langa aceste lucruri, sunt foarte respectuoase, silentioase, independente si fidele. De retinut este ca, a avea o pisica sau un animal de companie, nu inseamna doar cheltuieli, timp pierdut la veterinar si multa atentie deoarece ne si ajuta sa invatam sa fim mai responsabili si sa ne simtim importanti ca cineva depinde de noi.

Sunt destepte si invata repede, sunt igienice (cum am spus mai sus) chiar daca unii le catalogheaza ca fiind puturoase pentru ca dorm destule ore pe zi.

Responsabilitatea trebuie sa fie perceputa pozitiv deoarece animalele necesita si merita acest lucru din plin, iar noi, noi oamenii suntem singurii care le putem oferi acest lucru.