Array

Acest secret vă va ajuta să reduceți centimetrii în doar 5 minute pe zi!!!

- Advertisement -

Ați auzit vreodată că acest masaj nu vă relaxează numai mușchii, ci vă ajută și să elibereze toxine din corpul dumneavoastră? Masajul limfatic este tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține un corp sănătos și tonifiat. Noi,  am decis să vă învățăm cum să faceți un masaj bun, astfel încât corpul dumneavoastră să reducă acele extra  care vă deranjează atât de mult.

Nu este nimic foarte complicat trebuie doar sa stiti ce pasi sa urmati si ce anume trebuie facut pentru ca acest masaj sa aibe efect. Va prezentam in acest articol tot ce trebuie facut. Speram sa va fie de folos.

Folosind doar vârful degetelor, deplasați-vă de la picioarele superioare la fese, în mișcări circulare. Utilizați întotdeauna mișcări în sus.

- Advertisement -

Picioare puternice

Cu ajutorul degetelor, aplicați o anumită presiune pentru a vă simți întinderea în zona inghinală. Acest punct stimulează eliberarea de toxine și, în consecință, vă ajută să luptați împotriva celulitei.

Spuneți „Nu” genunchilor

Nu uitați să vă lucrați genunchii, deoarece acestea sunt, de asemenea, o parte importantă a corpului dumneavoastră. Pentru a vă simți mai confortabil, stați pe un scaun. Începeți din partea de sus a genunchiului și mutați-vă în exterior cu lovituri scurte. Utilizați mișcări circulare pentru a masura zona din jurul genunchiului.

Pentru a efectua aceste exerciții, trebuie să vă culcați. Așezați două perne sub vițeii și trageți un picior spre piept.

- Advertisement -

În această poziție, masați vițeii cu ambele mâini – frecati-vă vițeii folosind curse scurte. Utilizați toate degetele și aplicați presiunea medie la presiune și apoi relaxați-vă.

Glezne delicate

Încercați să formați un inel în jurul gleznei: ambele mâini înfășurați glezna și masați piciorul în sus, inclusiv hamstring (zona din spatele genunchiului). Picioarele dvs. vor aprecia în curând aceste schimbări pozitive.

Fiți atenți:

  • Petreceți cel puțin un minut pe fiecare zonă.
  • Veți observa schimbările mai repede decât vă imaginați: la început, veți simți relaxarea în toate mușchii. Ulterior, rezultatele vor deveni mai vizibile.
  • Dacă adoptați un plan de dietă sănătoasă și includeți o mulțime de lichid, veți vedea îmbunătățiri mult mai repede.
  • Chiar dacă această terapie de masaj pare inofensivă, ar trebui să consultați un profesionist de încredere înainte de ao începe.