Array

Acest clip ne arata realitatea cruda in care traim!!! S-a dorit sters de multe ori insa el a aparut din nou!!

- Advertisement -

Din pacate odata ce tehnologia avanseaza este tot mai aproape sa ne conduca iar oamenii devin tot mai lenesi si mai ignoranti lasand obiectele sa ne conduca si eventual sa ia decizii in locul nostru.
In acest clip ne este prezentat cat de mult ne afecteaza coruptia si toate hotararile care se i-au doar in favoarea anumitor persoane extrem de influente care isi doresc doar binele lor indiferent de ce trebuie sa faca pentru a obtine acest lucru.

Terenul confruntării cu noua paradigma a fost pregătit demult. Dumnezeu ne-a dat libertatea de a ne transforma viata, in binecuvântare sau blestem, iar toate cele ce vor sa vina, peste umanitate sunt produsele exclusive ale gândurilor si faptelor noastre.

“Am devenit deconectaţi. Idolatrizăm oameni pe care nu i-am întâlnit. Suntem martorii extraordinarului pe ecrane iar a obişnuitului pretutindeni altundeva. Așteptam pe cineva care să aducă schimbarea fară să ne gândim vreodată să ne schimbăm noi înșine. Alegerile prezidențiale pot fi la fel de bine o aruncare cu banul. Doua feţe ale aceleiași monede. Alegem ce fața vrem şi iluzia alegerii, a schimbării apare. Dar lumea rămâne la fel. Eşuăm în a întelege că politicienii nu ne servesc, ci îi servesc pe cei care îi finanțează la putere. Avem nevoie de lideri, nu de politicieni. Dar în lumea noastră de persoane ce stau la rând supuse am uitat să conducem noi înşine.”

- Advertisement -

Degeaba asteptam in fiecare zi o schimbare si speram ca totul sa fie bine, insa nimeni nu face nimci in acest sens. Totul porneste de la noi, noi trebuie sa fim un exemplu si noi trebuie sa fim schimbarea pe care o dorim. Speram ca tot mai multa lume sa se ghideze dupa aceasta idee si sa ajungem sa avem o lume asa cum ne dorim fara a mai fi supus mereu altor probleme.