Array

Acest bebeluș a ajuns cunoscut în toată lumea pentru râsul său molipsitor

- Advertisement -

Filmulețul de un minut și 43 de secunde a fost vizionat pe Youtube de peste 900 de milioane de ori și are peste 300.000 de aprecieri și 30.000 de comentarii. Băiețelul râde atunci când tatăl său rupe o scrisoare, încât acesta decide să mai rupă încă o foaie.

Purtând un costumaș roz, bebelușul a câștigat o popularitate enromă atunci când imaginile cu el au fost arătate lumii întregi.

Clipul a fost încăract prima dată pe data de 24 ianuarie 2011 și nu a primit mare atenție la început, dar, dintr-un motiv sau altul, a fost descoperit și apreciat de mii de oameni care au decis să-l arate mai departe și prietenilor lor.

Youtube a spus într-o declarație în ceea ce privește filmulețul: acest video a fost postat în ianuarie, dar, după ce a fost descoperit, a primit extrem de multă atenție.

- Advertisement -

Printre astfel de filmulețe cu bebeluși care au ajuns virale se mai regăsește și Charlie Bit my Finger și multe altele în care copiii râd. În cazul în care aveți o zi mai proastă sau mai mohorâtă, cu siguranță că aceste imagini vă vor ajuta să vă simțiti mai bine.

De cele mai multe ori, uităm, ca și adulți să ne bucurăm de viață. Vedem în jurul nostru doar părțile neplăcute, doar ceea ce ne apasă și nu mai avem loc pentru micile plăceri ale vieții care chiar ar trebui să conteze. Exact asta ne învață beleușul din imagini.

Atunci când noi uităm să râdem și să ne bucurăm de viață, acest bebeluș râde cu lacrimi la cele mai simple lucruri, în cazul de față, la sunetul unei hârtii rupte. Poate că îl încântă faptul că devin mai multe bucăți atunci când sunt rupte, poate este sunetul cel care îl face să râdă, cine știe?

Important este că râsul bebelușului este total molipsitor și că sună efectiv ca și râsul unui adult. Cât este de adorabil! Tatăl bebelușului nu se poate abține să râdă o dată cu el așa cum nu putem nici noi. Băiețelul avea doar opt luni atunci când a fost filmat.

Tatăl băiețelului a decis să stea acasă cu cel mic și se numște Marcus McArthur, iar bebelușul se numște Michah. Ceea ce este și mai amuzant este faptul că prima foaie pe care a rupt-o tatăl Marcus este o scrisoare de respingere de la un loc de muncă.

Micuțul Michah a știut cum să își facă tatăl să se simtă mai bine și a avut grijă să facă peste 900 de milioane de oameni să râdă cu lacrimi atunci când l-au privit.

- Advertisement -

Trebuie să recunoaștem că băiețelul a reușit să facă oamenii să zâmbească printr-un lucru atât de ușor și ne reamintește de ce este important în viață: să râdem cu familia, să râdem atunci când suntem respinși și să încercăm să oferim și altora șansa de a zâmbi.

Micuțul Michah chiar a ajuns un fenomen în mediul online și, fără îndoială, va ajunge, în curând, să adune un miliard de vizualizări pe Youtube! Este absolut adorabil, nu-i așa?