Array

Acest baiat jonglează cu talentul său si cucereste publicul!

- Advertisement -

Românii au talent este o emisiune de televiziune care a debutat la postul de televiziune Pro TV în februarie 2011. Proiectul este o franciză Got Talent, program de televiziune de tip concurs reality television, dezvoltat de compania britanică Simco Limited, și îi are ca gazde pe Smiley și Pavel Bartoș. Juriul emisiunii este compus din Andra, Florin Călinescu, Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu. Marele premiu este în sumă de 120.000 de euro[1]. Prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment din România, peste 4 milioane de telespectatori din întreaga țară urmărind emisiunea.

Pro TV a păstrat în Sezonul 2 aceleași elemente pe care le-a avut în Sezonul 1, și anume componența juriului și a prezentatorilor. La prima ediție din sezon, show-ul a avut o audiență mai mare decât în sezonul precedent, înregistrând 21,8 puncte de rating în comparație cu 18 puncte în aceiași perioadă a sezonului trecut.

Audițiile
Audițiile au fost extinse la încă 2 orașe: Iași și Craiova, pe lângă orașele din sezonul precedent: Constanța, Timișoara, București și Cluj-Napoca. Audiențele au avut loc în lunile august și septembrie 2011[3].

- Advertisement -

Primul episod a fost difuzat pe data de 17 februarie 2012 și a fost, din nou, un mare hit pentru Pro TV. A fost decis să se difuzeze 7 episoade destinate audițiilor în loc de 6, așa cum a fost până acum. Deasemenea, numărul participanților a fost mărit, de la 48 la 60. Sunt 5 semifinale, 3 participanți se califică pentru finală, 2 votați de către spectatori, prin SMS, și 1 de către juriu. Prezentatori : Smiley si Pavel Bartos

Termenul „Talent” se poate referi la:

-(latină talentum), Aptitudine, înclinare înnăscută într-un anumit domeniu, capacitate deosebită, înnăscută sau dobândită, într-o ramură de activitate, care favorizează o activitate creatoare. Persoană înzestrată cu aptitudini remarcabile.
-Emisiuni concurs TV, Moldovenii au talent, Românii au talent
-Talent (râu), în cantonul Vaud, din Elveția.