Array

A vrut sa filmeze trenul care se apropia către el, însă ce a filmat este cu adevărat uimitor!!

- Advertisement -

Dacă pana acum credeam ca de noi oameni depinde tot ce este pe aceata lume se pare ca ne înșelam amarnic. Nu doar odată natura ne-a dovedit ca este mai puternica decât orice Invenție a omenirii. In clipul postat mai sus vedem o bătălie clasica între natura și tehnologie. Trenul a pătruns cu greutatea in stratul de zăpada care era cam imposibil de îndepărtat. Aceasta fiind încă o dovada ca nu ne putem crede mai presus de natura și oricând ne poate pune la respect.

Citeste si: Romania pitorească – Așa arată finalul de toamnă într-una dintre cele mai frumoase zone ale țării, culoarul Rucăr-Bran.

România pitorească. Așa arată finalul de toamnă într-una dintre cele mai frumoase zone ale țării, culoarul Rucăr-Bran, între Munții Bucegi și Munții Piatra-Craiului, între sevențe calde de toamnă și reci de iarnă. ? Vezi aici si seria completa de fotografii aeriene: https://www.dragosasaftei.ro/fotografii-aeriene-toamna-pe-…/ Ia-ți o pauză de 2 minute, setează rezoluția maximă și bucură-te de peisajele absolut minunate! În imagini poți regăsi: satele Peștera, Măgura și Moeciu, Prăpăstiile Zărneștiului, Munții Piatra-Craiului, Munții Bucegi și Piatra Mică.#DragosCuDrona

- Advertisement -