Array

A sunat la politie sa anunte ca Grinch vrea sa fure Craciunul. Cum au reactionat autoritatile

- Advertisement -

Sa fii copil si sa afli ca cineva incearca sa te lase fara Craciun poate reprezenta o adevarata drama. Asa a fost pentru TyLon Pittman, un baiat de cinci ani din Mississippi, care a sunat la politie pentru a cere ajutor.

Dupa ce a descoperit ca Grinch vrea sa fure Craciunul, baiatul s-a gandit ca e prea mic pentru a-l infrange singur pe fiorosul verde, asa ca a sunat la politie pentru a cere ajutor, arata USA Today. Spre norocul sau, dispecerul care i-a raspuns a postat pe Facebook detalii despre apel, iar ofiterul Lauren Develle s-a gandit sa mearga sa il asigure pe TyLon Pittman ca vacanta sa nu va fi distrusa si ca Grinch nu ii va fura Craciunul.

„Grinch nu va veni sa fure Craciunul. Nu ii voi permite”, i-a spus ofiterul baiatului.

Ofiterul l-a intrebat pe baiat ce va face daca Grinch o sa apara, iar TyLon i-a raspuns ca spera ca politistii sa se intoarca si sa il aresteze. Pentru ca totul sa fie facut ca la carte, oamenii legii chiar l-au prins pe Grinch si l-au pus fata in fata cu baiatul, care l-a intrebat de ce vrea sa fure Craciunul. Fiorosul verde nu a stiut ce sa raspunda si doar a ridicat din umeri.

- Advertisement -

„Ai salvat Craciunul. Vitejia ta este de neegalat. Ai salvat ziua”, i-a spus Grinch pana la urma micutului curajos. Toata povestea s-a terminat cu promisiunea micutului de a se face politist atunci cand va creste.

sursa: http://www.ziare.com