Array

A refuzat sa isi stinga tigara in benzinarie!!!Priviti insa cum il opreste angajatul !!

- Advertisement -

Cu totii avem vicii insa exista momente si anumite locuri in care vrem sau nu trebuie sa renuntam la ele atat pentru siguranta noastra cat si pentru a celor din jurul nostru.

Un din acele locuri este si benzinarie unde este strict interzis sa fumam, mai ales daca ne aflam si langa o pompa de alimentare. Insa se pare ca barbatul din acest clip nu a vrut sa asculte de aceste instructiuni si a tinut tigara aprinsa. Vazand ca nu are sanse sa il convinga sa stiga tigara, angajatul benzinariei a luat un instinctor si l-a folosit pentru a stinge tigara din mana barbatului.

În videoclip se poate observa cum tânărul își parchează mașina în benzinărie și iese din mașină fumând. Deși i s-a cerut de mai multe ori să stingă țigara, unul dintre angajați folosește extinctorul pentru a-i stinge țigara.

Ușa mașinii tânărului era deschisă, așa că interiorul autovehiculului a fost complet acoperit cu pudră, iar alți pasageri au fost nevoiți să iasă din mașina tânărului, notează Mashable.

- Advertisement -

Întâmplarea a avut loc la Sofia, în Bulgaria.

Citeste si :

Se schimba legea! De acum poti ramane mai usor fara permis! Schimbarea care afecteaza milioane de soferi din Romania

 

Senatorii Romaniei pregatesc o modificare a legii, iar cei afectati sunt soferii incepatori. Ei ar putea sa ramana fara permis mult mai usor.

Propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta nr 95/2002 privind circulatia pe drumurile publice spune ca soferii incepatori vor putea ramane fara permis la acumularea a 12 puncte de penalizare, nu la 15, asa cum este prevazut in prezent.

Acest lucru este valabil doar pentru soferii care au permis auto de mai putin de un an.

- Advertisement -

Pentru ca acest proiect sa treaca, el trebuie sa primeasca aprobarea Parlamentului, apoi a Presedintelui si ulterior sa fie publicat in Monitorul Oficial.